Bernako zeynonunannesiiii kıymalı sos çok yakışıyor. Fettucini tarzı çok lezzetli oluyor makarnalarda
MerveeD zeynonunannesiiii ben valla domates soslu sevıyorum ama eşim kremalı tavuklu mantarlı sevıyor
Sineemiis zeynonunannesiiii soğan sarımsak salça makarnanın kendi suyu kuru fesleğen karabiber ile yapılan sosta efsane ya da nefis yemek tariflerinden bolonez sosa bakabilirsin
Arzu-Anne zeynonunannesiiii *iki tane taze soğanı doğrayın yağda kavurun hafif bir tane havuç rendeleyin üstüne ekleyin onuda kavutturun bir tane sarımsak rendeleyin salça koyun kekik karabiber tuz ekleyip haşlanmış makarnayı üstüne döküp karıştırın ohhhh missss afiyet olsun *Birde knorun dört peynirli makarna sosu var oda çok güzel oluyo tavsiye ederim
MerveeD zeynonunannesiiii yağ üzerine domates rendelıyorum 4 5 tane bol damastes soslu sevıyorum cunkı bıraz yag ıle kavrulurken uzerıne az salca koyup nane kara biber tuz atıyorum uzerıne haşlanmış makarnayı atıp uzerıne de maydanoz dovrayıp döküyorum bir iki karıstırıp altını kapatıyorum ( konserve domates de koyuyorum rendelemek istemezsem onunlada çok guzel oluyor)
kurabiyemmmm Parmesan peynirli ve pesto soslu harika oluyor. Pesto sosu kendim hazırlıyorum youtubedaki tariflerlerle ama fesleğen bulmak zor olduğu için kuru fesleğenlede güzel bir tat yakalıyorum.
_Lavinya Keşkem de bakmayaydim buraya 😅 Şimdi yani ben o kadar yemekten sonra makarna mi yapayım 😅 bütün sosları aynı anda canım çekti hahaha 😅 gidiyorum ben🥲🥲🥲
MerveeD zeynonunannesiiii şimdiden afiyet olsun cok guzel oluyor bizim buralarda hep boyle yaparlar makarnayı (mersınde)
_Lavinya zeynonunannesiiii Hiç önemli değil 😅 canım çeksin diye özellikle giriyorum 😅soslu makarnalara da bayılırımmm😋 afiyet olsun şimdiden💐
Melekeroglu Poyrazin_annesi öyle tabi de tüketmek zorunda olmadığımız şeylerden en azından uzak durabiliriz küçük bir tavsiye sadece 🌸