arzm28 Kizlar 22 haftalik gebeyim . Bebegm hareket ettikçe daha dogruus tekmeliyor sanrm vajinam da zonklama hissedyrm normal mi aciyor da baaya resmen ya
Elif5561 arzm28 bende bugün o şikayetle sağlık ocağındaki ebeye gittim bebek aşşaya baskı yaptığı için normal dedi, Allah bebeklerimizi korusun bende çok korkuyorum 🤲
Ozlem2206 arzm28 bu seneki bebekler hep böyle bi çıkmaya meraklı galiba o kadar çok aynı posttan görüyorum ki benimkide öyle bu arada 😅
Bernako arzm28 ara ara oluyorsa evet tekmeliyor. Benimde vuruyordu. Yada rahim genişlediği içinde olabilir. Ama bel ağrısı başka sikayetin varsa doktora görün. Doktorum bana bel ağrısı kasık ağırısı zonklama oluyorsa direk gel alttan bide bakarız dedi
arzm28 Bernako bel ağzımda oluyor canm ama bugün detaylm vardi sknti olsa fakederdi dmi vajinal bakmadi ama serviks uzunluğu olctu perinatologtu gittgm
Bernako arzm28 devamlı olan bel ağrısı canım böyle nası desem adet olcakmışsında olamiyormuşsun gibi bi ağrı farkediliyor o ağrı diğerlerinden
Bernako arzm28 arada olan birieyse korkma dedi hekimim bana korkmuyorum artık bende 😅 amiin inşallah sağ salim evlatlarımıza kavuşuruz💖
arzm28 Elif5561 bnde detayliya girdim sormayı unuttm resmen canımı acıtıyor bugun doktor bacaklari aşağıda dedi ama bu kadarda acir mi bilemdm
Elif5561 arzm28 benim aşşa tarafa baskı yaptığında orası şişiyor resmen kafasımı poposumu bilmiyorum ama aşırı baskı yapıyor.
arzm28 Elif5561 normal dedi sanrm canm kafasi göbeğini altında bacaklari asagida uzanmış dedi bir sknti gormedi perinatolog dger kadin doğum doktoru da aynisuni demisti kafasi gibek bölgende bacaklarını aşağıya uzatms kask agrn normal demisti
arzm28 Mimik Ozlem2206 cok ta acıtıyor yaa bugun hele baya sert vurdu sıçradım resmen ne oluyor diye git gide kuvvetleniyor sanrm