Sybabyss Kızlar çok fena boğazım yanıyor, mide yanmasının aynısı ama boğazımda. Ne yapsam geçer? 20+2
MerveeD Sybabyss agzınıza acı su gelıyor dımj malesef bende 17 haftadan sonra olmaya basladı asla turşu yıyemıyorum acı bırsey yesem bogaz yanmam oluyor her gece agzıma acı su gelıyor resmen 21 haftalık Oluyoruz yarın ama hc gecmedı ne yapsam fayda etmedi
Elifgoktug1 Sybabyss beyaz leblebi rennie yada gaviscon surup rendelenmiş patatesin suyunu sıkıp içebilirsiniz bunları dönüşümlü yapiyorum🤷♀️ 28+1 gece yatmak mümkün değil 2 3 saat onceden yemek ve suyu kesin gecede de. Bide tuzlu ayva iyi geliyor bana
Drarsln Sybabyss merhaba bende o durumu çok yaşadım yemek borusu yanıyor gaviscon içtim en sonunda doktorum mide koruyucuc pulcet diye bir ilaç verdi aç karna içiyorum misssssss doktorunuza danışın
Sybabyss MerveeD evet canım acaba normal her gebelıkte olan bisi mi yoksa bizde mideyle ilgili mi sıkıntı var bilemedim
MerveeD Sybabyss reflü vardı bende ondan kaynaklı mı ki dıyorum cnkı artık hc mıde yanmam olmuyor cok sukur sadece bogaz yanmam oluyor bende anlamıs degılım
Momyyesraaa Naneli şeker yiyin ve soğuk su yudumlayin bndede reflu var ve koştuğunda boğaz yanması ne demek olduğunu öğrendim mahvoldum çok beterdim bunu deneyin rahatlatiyor
Momyyesraaa Gaviscon veriyor yutamıyorum çok yoğun beni kusturuyor kötü oluylrm ama rennie kullanılıyor mu hap çiğneme tableti??
Ecegunes Sybabyss aynısı bende de var kendimce çareler buldum en önemlisi midemi çok doldurmuyorum az ve sık yiyorum limon ve asitli şeyler kötü yapıyor sarımsak ve baharatları da bıraktım onlar da çok etkiliyor bir de yemekten sonra hemen uzanınca daha fazla oluyor pozisyondan dolayı
Bktece Sybabyss reflü baslamis olabilir bende de var aci su geliyo doktoruma soyledigimde rennie duo diye bir şurup verdi bebege hic zarari yok dedi onu icince rahatliyorum
Mehtapkz Sybabyss gaviscon kullanabilirsin canm surup bama ondan vermisti doktorum ama yoksa soguk sut yudum yudum birazda basin dik yatar pozisyonda yatarsan sknti olmaz