Ozlemmpapatyaa Halide_70 aynıyız canım ve bazen karnımın alt tarafına agrı giryor anlık oluyor ve gidiyor onun dışında şuan iyiyim Allaha şükür sen nasılsın 😍😇
Elffbls Halide_70 merhaba iliz gebelık oldugunu kaçıncı haftada ögrendınız aceba 🥰🙏 4 haftalık benımde hesaplamam göre regli günü kan verdim 241 çıktı yüksek olması aceba ikizmi düşüncesıne kaptırdıda benı 🙈🥰
Ceyduygu Halide_70 Merhabalar biz 21+1 olduk. Benim kaburgalarım çok ağrıyor sağıma yatsam sağ tarafım soluma yatsam sol tarafım ağrıyor. Sabaha kadar uyuyamıyorum. Sizin de öyle mi?
Halide_70 Ozlemmpapatyaa o ağrı dün iki kere bende de oldu. Bol bol bacak arası ağrısı da hissediyorum. 😣 Ama çok şükür dayanılmayacak bir şey değil. Kiloları nasıl gidiyor? Kıyas da doğru değil aslında. 🙈
Halide_70 Elffbls benim bebeklerim tüp bebekti. Ama hesaba göre 4+4 gibi baktırdım. 312 ile başladık, üçüncü gün 1216 şeklinde devam etti. 🤗🤗
Halide_70 Elffbls şimdilik b-hcg ile belli olmaz diye biliyorum. 5+5′te çift kese göründü o şekilde netleşti. Ama şu var ikizlerin betası hızlı yükseliyor. 😊
Elffbls Halide_70 insallah benimde ikizdir 🙏🥰 Gerçi sağlıklı hayırlı olsunlar gerisi önemli degıl ama işte merak ediyorum 🙈🥰😍
Halide_70 Ozlemmpapatyaa ben bugün gittim 28+0 olarak. Kızım bir hafta geriden geliyordu şimdi 27+3 olmuş çok şükür. O 1180 küsür, oğlum 1219 olmuş çok şükür. 🤗🤗
Halide_70 Ceyduygu benim de yattığım yer devamlı uyuşuk gibi. Galiba dönemediğim için saatlerce aynı tarafta uyuyorum. 🙄