Pptya Aslında böyle inançlara pek aldırış etmem ama konu baby olunca bi düşünmüyor değilim 🙈 saçlarım aşırı kurudu kısacık kestireym diyorum ama beklesemmi kestirsem mi bilemedim 🙆
glsm_kr8383 Pptya Geçen hafta kestim kendim evde. Uzamıştı baya, ve kalın olmuştu telleri önceden yumuşacıktı birbirine dolanıyody bazen aşırı gıcık oldum kısalttım gitti. Kaynanam yanımdaydı o da dedi günah iyi değil bilmem ne ama kestim ya rahatsız ediyodu artık
Babyturan Pptya kendim geçen hafta kestim, Allahın verdiği ömrü yazmış olduğu kaderi saç mı belirlicek koca karı inanışları bunlar 😄
heleninannesi06 Pptya müsait olduğum bir an gidip kestirecegim batıl inanç başka bir şey değil kesinlikle Allah’ın verdiği ömrü saç mi etkileyecek Allah aşkına…
Selin12- Pptya ben ilk ayında kestim kendi saçımı canım o hurafe yanliz kalabalık ortamdan uzak durulması için söylenmiş bence
Pptya glsm_kr8383 2 buçuk ay var doğuma ama inanılmaz kurudu uçları elim sürekli saçlarımda 🤦🏼♀️ bide hamişken saçlar çabuk uzar canlanır derler😁 sanırım bende dayanamayıp kesicem zaten küt ama daha kısa istyorum
glsm_kr8383 Pptya Valla kes gitsin kafam öyle rahatladı ki. Zaten 2 ayın kalmış o zaman a kadar yine uzar gider. 💞
Erenediz Vala ben hamileliği duyunca gidip saçımı kestiriyorum düzgün uzasın hemde sağlıklı olsun diye saçlarım genelde hep boyalı oluyor çnkü belli bi seviyeden sonrada uzamıyo bide hamileyken dahada sağlıksız kalıyo bende hamileliği değerlendiriyorum aklımda yine saç kestirmek var 😄
Halide_70 Asla inanmıyorum böyle şeylere, kırkı karışmak, al basması vs. Bugün kuaför sandalyesine oturdum 7 ay sonra ama yine de kestiremedim. Sinir oluyorum ama içim pimpirikli. 🙄🙄🙄
Yagmurdgdgn13 Pptya ben de inanmıyorum ama kestirmiyorum 😂hamileyken saç kestirirsen bebeğin ömrü kısalırmış. Ya ne kadar geri bi düşünce. Saç kesmekle bebeğin ömrünün ne alakası var.kızıyorum bu batıl inançları ortaya çıkaran insanlara. Konu bebek olunca ister istemez bu tür konuşmalardan dolayı hepimiz yapacağımız işlerden geri duruyoruz maalesef.
3mlek2bebkannesi Yagmurdgdgn13 aynıyım yeminle saçlarım belimde bugün bir tarafı açıyorum öbür taraf karışıyo hiç inanmıyorum ama içmdeki bi kocakarı var 2 ay daha sabret sakın kestirme diyo sanki 😬
Pptya Yagmurdgdgn13 off eveet yaa gerçekten çok saçma bi inanç ama insan neyse yinede ben bı bekliyim oluyor😁
Pptya Hmsrln ya asla batıl inançlara inanan biri değilim ama tam kestirmeye karar veriyorm neyse bekliyim diyip kalkyorum😁 bilincaltim da var heralde 🤦🏼♀️
Duygudikicidkc Ben 2 gün önce kestirdim onu söylemelerinin nedeni yediğimiz içtiğimizin vitaminleri daha çok saç uzasın diye oraya gidermiş o yüzden bebeğe fazla gitmezmiş bende böle duymuştum