gzmsda Haftadayım. Ve karnım taş gibi oluyor aşırı cok tualete çıkıyorum. Cocuk sürekli kıçını başını bi yerlere dayıyor. Cok canım acıyor özellikle yattığımda. Sagdan sola dönemiyorum acıdan. Doğum zamanım geldi ama ben dayanamıyorum. Miğde yanması bi taraftan halsizlik bi taraftan. Surekli idrara çıkma ve bu durum artık çok yoruldum. Var mı böyle benim gibi olanlar.??
cerenmina gzmsda ben 36+2 yim aynı sorunu ben de yaşıyorum. Sağdan sola dönemiyorum. Hafiften sancim da var. Insallah bir ayazda bebeğinizi kucağınıza alırsınız sağlıkla
Yazelbudak46 gzmsda sat a göre 36+2 ama doktorum iki hafta önde olduğunu söylüyor haftamın aynı problemleri yaşıyorum birebir geçen hafta bugün sancıyla hastaneye gitmiştim açılmam varmış 2 cm ne olur artık bekliyoruz gece ağrılarla uyanıyorum yarın kontrol var heyecanla bekliyoruz açıklık çoğalmışmıdır acaba
Yazelbudak46 gzmsda bende var bugün iki defa çatı muayenesi oldum öğleden önce 1 öğleden sonra iki cm olmuştu açıklık yatış yapacaklardı eve geldim şu an 6 dakkada bir sancılarım var 5 e düşünce hastaneye gideceğim yalancı sancı mı değil mi onu da anlayamıyorum
Yazelbudak46 gzmsda yok kız eve yolladılar yine akşam acile gittim açılma 3 olmuş ille dedim verin suni sancı doğurayım yok dedi açılman var dedi 40 haftaya 1 hafta var dedi açılman varken sancıların da gelir suni sancı verip seni intil etmeyeyim eve git dayanamayacak hale gelince gel dedi şimdi hiç tık yok az sancım oluyo ama yalancı olabilirmiş onlar suyun gelene kadar bile bekleyebilirsin suyun gelse bile telaş etme dedi korkulacak bişey değil o dedi 1 saat hiç riski yok dedi bekliyoruz bakalım şafak 9 artık 🥰
gzmsda Yazelbudak46 hayirlisi olsun senin icinde insallah saglicakla gelir yavrun. Bi avazda dogurursun 🥰
SemaaR 36+6 haftalığız dönerken bıçak saplanıyormuş gibi ağrılarım oluyor. Sanki hiç uyumuyorum , ayaklarıma kramp giriyor , ellerim balon gibi oldu. Uykusuzluktan baş ağrılarım arttı. Allah yardımcımız olsun 🙏🌺