Deryy Evet kendi çapımda yaptığım birçok test tutmadı 😅 Yine Kızım oluyor 😁😍😄 Varmı cinsiyeti öğrenen bu aralar 🥂
Eslemmiraaa Deryy bizde 15 haftalığız 12+3 de kız dedi hocamız %90 ama 16 da net söylerim dedi değişeceğini sanmıyorum kıztoşumu seviyorum bol bol 😅
Deryy Bsrgrss 😅çeşitli cinsiyet testleri var ya çin takvim yüzük testim vardı çk meşhur olan tüm arkdşlarımda tutturmştuk bi bende tutmadı oda Yaşla bişiler hesaplama fln yapıolar buralarda yapmşlardı neysede tutmadı 😄
Deryy Bsrgrss evet valla kız hissetmeye çalışıodum zorla zorla ben biraz kızcıyım da😂 Erkek çkıp duruodu hatta geçen Muanede dr bi çkntı gördüm bişe diemiorum demişti iki hafta kadr bekleyelim demişti 😄😄
Bsrgrss Deryy ben de kızcıyım ama doktor 13+5 de erkek dedi şimdi cumartesi gideceğim 17 haftalık oldum ben de kız istiyorum çok😃
Deryy Bsrgrss Allah gönlüne göre versin ama önce hayrlısı ne ise onu versin sağlıklı olsunlar minnoşlar biz bütün kalbimizle severiz zaten 🙏
Deryy Eslemmiraaa bizde 15+2 yiz bugün öncedende söyledi ama snra kendide şüphe etti 12 haftadan beri çatlıodum merakım gitti 😅😂 Artık değişmez zannetmiyorum