Nermin_nur1 Kızlar yarın 11 oluyoruz cuma günü kontrol var özel muayeneye gideceğim . Sizce tahminde bulunur mu ay çok merak ediyorum bir an önce cuma olsa da gitsem ya ne kadar tatlı telaş bunlar allahım herkese yaşatsın ❤️
MTugba Nermin_nur1 kontrolüm 12. Haftaya denk geliyor doktor o zaman cinsiyetini öğreneceğiz dedi banada .
Yagmurdgdgn13 Nermin_nur1 10 haftalıkken özel hastanede erkeğe benziyor dendi bana. 14 haftalıkken tekrar gittiğimde kesin kız dendi. 14.15. Haftaya kadar yanılma payı çok yüksek
Aymehah Bence tahminde bulunmasini istemeyin ister istemez alısiyorsunuz o fikre ama bana 12 de ensesi kalın erkeğe benziyor deid erkek çıktı diğerine 15 de erkek yüzde 99 dedi erkek yine. Yani erkekse biraz daha belli oluyo
muge1661 Bende 11. Haftadayım csnım bende çook merak ediyorum ama daha henüz çook erken🥰 kontrolüm 12+5 günlükken olcak ama dr o gün bile göremeyebiliriz cinsiyeti dedi 🙈 beklemece artık napalım☺️
Yanne Durununannesi46 banada 11+5 bugün kız dediler canım ya ikili taramada ki doktorda kız dedi kendi doktorumda değişir mi acaba korkuyorum değişecek diye🤣
Ftsolgn Nermin_nur1 ben varım🙌 11.haftada kıza benziyor denildi sonra da değişmedi😁 muayeneye gitmeden çikolata yemiştim hareketli olsun da kendini daha iyi göstersin diye öyle de olmuştu 😁
Elif5561 Nermin_nur1 benim 11+3 te tahminde bulundu ama erkek olduğu için kendini belli ediyormuş bide doktorun tecrübesine bağlı tabi. Tamini de doğru çıktı Allah nasip ederse oğlum olacak.
kckelf123 Elif5561 hayırlısı olsun inşallah bende erkek istiyorum inşallah değişmez herşeyin hayırlısı 😇
Civcivim000 Nermin_nur1 bana 10.haftada ben sormadan devletteki doktorum erkeğe benzettim bir tık demişti ama daha erken demişti 11 de aynısını özeldeki söyledi sonrasında hep kesin erkek dedi iki taraf da şuan 31 haftalığız hala erkek 😀 bebişin pozisyonu da etkiliyor bizimki baştan beri maşallah çok uyumlu hep gösteriyor😀edepsiz olcak bu diyorduk hatta her şeyi meydana seriyor diye🤭
GamzeDurmus Nermin_nur1 valla bugün kontrolüm vardı 11+2 haftalık hamileyim normalde doktor da 12 haftaya uyumlu çıktı ikili test verdim bana kıza benziyor dedi ama ben tahmin de bulunmasını istemedim kendisi söyledi direk neye göre dedi bilmiyorum ama özeller de genelde bu haftalar da tahmin de bulunuyorlar 🥰
Seval88 Nermin_nur1 11. Haftada kıza benziyor dedi 12. Haftamdayım haftaya salı tekrar gidicez o zaman kesin söylerim dedi ☺️
Dilayyyyy Nermin_nur1 banada 12 de pozisyonu uygundu kiz gibi ama cok erken yanilma payi cok yüksek dedi 15 de kesin kiz dedi 19 da detaylida kesinlesti