Herkese selam, oncelikle doguma sayili gunler kalan tum annelerimize simdiden hayirli ugurlu olsun.Bende artik dogurdum.Hala inanamiyorum idrak etmem bikac gunumu aldi ama inanilmaz guzel bir dogum gecirdim.Sizinlede paylasmak istedim.
Oncelikle 28.12 2021 sali gunu sabaha kadar heycandan ve korkudan uyuyamamistim.Yapabilirmiyim acaba diye soru isaretlerim vardi.Ama hic korktugum gibi olmadi.bu konuda doktorumun beni sakinlestirmesi merhametli tavirlari benim sakin bir dogum gecirmeme vesile oldu.sabah 10 da hastaneye yatisimiz yapildi.14:30da doguma alicaklarini soylediler ama doktorumun muanesi erken bittigi icin tam 13:40da doguma hazirladilar.ilk basta sonda takilcak dediler dedim uyusturduktan sonra taksaniz olurmu.tamam dediler.uzerimi soydular.ameliyat elbisesini giydirdiler.Kapida ailemiz sevdiklerimiz hepsi dualarla beni gonderdiler.Tabi cogunun gozu yasli sonucta ameliyathaneye gidiyorum.o duygu baska bisey.ben herkese inat gulerek gittim.ama icim kipir kipir biyandanda titriyorum heycandan.esim ben giderken disardaymis o gelmeden gitmem dedim.bekleyemiceklerini soylediler.tam uzulup agliyordum ki esim yanimda beliriverdi elimi tuttu.ondan gucumu aldim ve ameliyathaneye girdim.icerisi buz gibi ve 8 9 kisi vardi.hepsi cok ilgiliydi.spinal anestezi olucaktim.once igneyi vurdular ama hic birsey hissetmiyorsunuz inanin.sakin korkmayin ve kipirdamayin derin nefes almaniz yeterli oluyor.sonrasinda uyusuklugu hissetmeye basliyorsunuz.ardindan yatirdilar onume perde cektiler.kollarimi bagladilar.o anda biraz panik oldum.tansiyonum dustu.cunku panik atagim vardi.sakinlestirici verdiler.kusmaya basladim.bir iki kez kustum.sonra rahatladim.heycanla cocugun cikmasini bekledim.doktorum her seferinde sakinlestirdi.aglamak geldi gozyasimi sildi.bazi insanlar hissediyosunuz aciyor falan demisti.ama hic oyle olmadi.sadece karnimda hafif sallanti hissettim.bebek cikmis ben hala ses duymadim diye bekliyorum cocugun cikmasini.doktorum hazirmisin dedi.bilmiyorum cok heycanliyim dedim.bi anda yuzume yatirdilar cocugu.okadar guzeldiki aglamaya basladi yavrukusum.o duygu bambaska.forografci ayarlayamamistik heycandan unutmustuk daha dogrusu.saolsun doktorum butun animizi fotograflamis.okadar mutlu oldum ki anlatamam.bebegi yikamak icin goturduler.bende hemen kalkip gitmek istedim.bo 15 dk dikis islemi yaptilar.sonra cikardilar.ben cikana kadar esime bebegi vermisler.o anlari ben goremedim ama herkes cok duygulanmis.odaya gecerken yine herkes kapida beni bekliyordu.kapi suslenmis oda suslenmis.cicekler hediyeler vs.nerden baksaniz kapida 25 kisi vardi beni bekleyen.yine gulerek geldim.kimse aglamasin cunku mutlu olunacak birsey bu diye.yataga gecirdiler.tabi ayaklarim uyusuk.sonra bebegimi getirip kucagima verdiler.duygularima engel olamadim agladim.ama mutluluktan.inanilmaz birsey cunku.neyse altta sonta takili.ayaklarimin acilmasi 4 saati buldu.bol bol kahve ictim.aksam 11 gibi yuruttuler.hic oyle basim donmedi.hemen hareketlendim.sadece gece biraz uzun gecti bebis cok agladi.ama o bile cok guzeldi.bebegim gayet saglikli ben gayet iyiyim.bebegim beni emdi.2 gece 3 gun yatirdilar hastanede.doktorum hergun kontrol etti.sempatikligiyla beni benden aldi resmen.okadar rahat ve mutluydumki.inanin ne korku kaldi ne aci.evet ameliyat oldugunuz icin biraz dikislerin oldugu yer sizliyor.oturup kalkarken.ama oyle aman aman sizi bitirecek bir agri degil.suan 8 gunluk olduk.hersey yolunda cok sukur.umarim sizinde guzel gecer dogumunuz.sormak istediginiz birsey olursa sorularinizi alirim🥰