Zeren0908 Kızlar açılma ne zaman oluyor bana normal doğum dedi doktorum ama hiç açılmam yok daha erkenmi sizce
annembabam Zeren0908 ben de yarın gideceğim 35+3 olarak bakalım ne diyecek . Bugün sizde nelere baktılar , neyi kontrol edip soruyor. Benimki sorunum yoksa sorun yok diyor 😅33 te gittiğimizde normal istediğimi söyledim ama bir muayenede bulunmadı .
_ipekkkkk Zeren0908 Şuan 35+6 olduk elhamdülillah 🤲 Acilmam yok ama nişanım geldi halada gelmeye devam ediyor az az Ağrım sızım suyum gelirse hastaneye gideceğim 🤲✨
Selin12- Zeren0908 canım acilma kişiden kişiye göre değişiyor benim 30 haftalık ken 2 cm acilmam vardı ama genelde 37, 38 haftalık ken açılma oluyor
Busrakzlkc annembabam bi sıkıntı yoksa erken doğum riski falan 38 den once catı muayenesi yapılmaz doğumu tetiklediği için. Benim erken doğum riskim vardı 35+3 te yaptı çatı ve açıklık muayenesini 2 cm açılmam varfı sancı bekliyorum şimdi
Zeren0908 annembabam vallaha bu kontrolünde burséy demedi sadece açılmam olmadığını dedi birde nst bağladı o kadar hers yolunda
annembabam Busrakzlkc sağ Salim kucağınızı alın dilerim , verdiğiniz bilgi için ayrıca teşekkür ederim ☺️
Fatosylmz27 _ipekkkkk banada bebek kanala girmiş 2 cm açıklık var dedi dr erken dır korkuyorum 36+3 kilosu da az bari 3 olsa 2750
Livaninannesi _ipekkkkk bnde 35+ 6 bnmde 1 hafta oldu nişan geleli bı gün boyunca kahverengi leke geldi acilma yok a rahim yumuşamış demişti bebenizin kilosuna bişi dedimi
_ipekkkkk Fatosylmz27 Allah’ın izniyle ferah tut gönlünü ne bebekler var 40.41 de doğup kuveze giren erken doğup girmeyen de var benim 35+2 de 2650 Gr dı bilmiyorum şuan kaç 35+6 olduk haftada kaç Gr alıyorlar acaba 🤷♀️ ama kilo çokta önemli değil sağlıklı olsunda 🤲✨
Selin12- Fatosylmz27 canım korkma senin bebeğin riski atlatmış şuan bile doğsa erken değil kilosuna gayet iyi juveze girmez içini ferah tut
Selin12- Fatosylmz27 canım en fazla 100 gram düşük olur iki tane kızım da dogduklatinda kilosu birinde 3500 kilo dedi 3550 gram doğdu diğerinde 3200 gram dedi 3110 gram doğdu canım
merve100 Hiç dert etme 3.800 olur maksimum denildi 4.100 doğdu , artı eksi sapma oluyor illa ki , erken doğup tedbir amaçlı bi gün kalan arkadaşımda oldu 40ta doğurupta . Sağlıkla kazasız sorunsuz şekilde gelsin hepsi
_ipekkkkk Livaninannesi 35+2 de 2650 Gr dı şuan 35+6 kaç oldu bilmiyorum ama ebe açıklığa bakınca kilosu kaç dedi söyledim çok iyi kilosu dedi 2500 ile 4 kilo arası normal çünkü o yüzden iyi dedi kilosuna tabi doğuma kadarda alır elbet 1.2 haftada olsa 🤲 Ve doktorum 40.41 haftada doğup kuveze giren var dedi erken doğup girmeyen var dedi hiç stres yapma dedi
Irmak23 Fatosylmz27 haftasıyla uyumlu gibi geldi bana bende 36+2 yim haftaya kontrolüm var eda hanıma bakalım biz kaç olduk