Zhrnc Babygrill canım bende çok korkuyodum ama hiç öyle büyüttüğüm gbi olmadı Doktoruma korktuğumu söyledim çok yavaş yaptı azıcık bi ağrı oldu sadece Dediğin gibi farklılık gösteriyo bünyeden bünyeye
Aysenurtsr Babygrill benim de normal 38+3 deyim. 2haftadir sancilarim cikiyor, doktorumda normalci ama sanciyi kesmeyi cok anlayamadim ondan merak ettim
dileknazliay Bence özel bir bölge olduğu için ayrıca utanıyoruz o yüzden de korku geliyor. yoksa çok acımıyor
pamuk_anne Babygrill kız o zaman ona ne diye el diyorsunuz yüreğime inecekti :D parmak desenize valla ciddi ciddi şurada bayılacaktım :D
pamuk_anne Ben alttan muayene oldum daha önceleri ama ilk gebeliğimin ortalarindayim şu an ve hiç çatı muayenesi olmadım. Vajinal muayenelerde bile doktordan doktora değişir diye düşünüyorum çünkü eli ağır olmak diye bişey var yani bazısının hareketleri gerçekten kaba oluyor. Yalniz bu zamana kadar hep bi alet ile baktılar kimse elini sokmadı yani. Çatı muayenesinde ciddi ciddi el mi sokuyorlar korktum yalnız şu an. Yani nasıl olacak ki normalde vajinal fitil atarken bile rahatlıkla şey yapamıyoruz da el nasıl girecek durup dururken :( bi aydınlatın beni ne kadar giriyor peki?