Melek333 Kızlar 13. Haftada erkek denildi. Simdi 17+2 haftalık olduk bugun kontrole gittim ve kız dedi doktorumuz bu durumu yasayan var mı?
esgun Melek333 bacak arasını alttan net görmeden mi kesin dedi doktorunuz. Ben bazı doktorları gerçekten anlamıyorum ya neye göre yorum yapıyorlar🙄
Sibel_l3 Melek333 12de bı çıkıntı yok kız gibi sanki denildi 16da erkek dendi 20de detaylı ultrason da erkek dendi kesinleşti
Derininannesi_ Melek333 benimde ilk haftalar hep erkek dedi doktorum sonra öğrendik ki kızım olacakmıs detaylı usg de belli olur tam
elfkara Ben 17 haftalik hamileyim erkek oldugunu öğrenmiştik zaten hatta geçen hocam cinsiyet değişir mi demiştim hayır artık değişmez demişti yanılma olur mu anlamında yani ilk kız görüp şimdi erkek diyorsa şu an erkektir demek degismez çünkü
Melek333 Yaşadım soku anlatamam cinsiyet partisi falan da yapıldı şimdi kız diyor doktorumuz haftaya tekrar gidicem ama.merakla bekliyorum😂
esgun Melek333 tecrübeli bir doktor kız ve erkek çıkıntısını anlamalı anlamıyorsa yorum yapmamalı. Çok garipler. Neyse hayırlısı, sağlıklısı olsun 👼🏼
Hindbl Banada 2 Li testte kız dedi yüzde seksen şimdi 16 haftalık gidicem bakalım doğrusunu yine kendi doktorun söyler dedi
Ezgicck Melek333 benimde başta erkek dedi 20inci haftada kız dedi perşembe günü deteylıya giricem inş değişmez birdaha 😂