aylmz00 Evet arkadaşlar ne zaman hissettnz ben 12.haftamdaym elimi karnma koydmda sanki bi haraketlilik vardı😍
Cocolingo aylmz00 ben 13. haftamda minik minik kalp atışı şeklinde hissediyodum, 15-16. haftalarda çok daha belirginleşmişti 🌸
deletedmom87894 aylmz00 29 de hissettim şuan 22 deyiz çok çok hissetmiyorum arada bağırsak hareketi gibi
Derininannesi_ aylmz00 dün bende açtım bununla ilgili post ben 21+6 dayım daha yeni yeni pıt pıt hissediyorum sana cok erken sanki
AhsenAdaAda aylmz00 16 da pıt pıt hissettim sonrasında hiç tık yok . Ben de anlamadım büyüyünce daha çok hissederim sanmıştım
kuzeyinannesiiiii aylmz00 ben 15.ci haftada 1 defa tek bi pıtlama hissettim 16.da aynen 1 defa pıt hissettim sonra 19.haftada tamamen hissetmeye başladım Hergün oynuyo pıt pıt yapıyo totosunu yedigimm😂😂🙈🙈🤗
Meleka0 Cocolingo kalbiniz evet göbeğinizde atmiyor ama biryere elleyince kalbinizin atişini hissedebiliyorsunuz .
Cocolingo Meleka0 vücudumu tanıyorum, kalp atışını,bağırsak hareketini , bebek hareketini çok net ayırt ediyorum, ilk 3 ay çok kilo verdim doktorum bu yüzden hissedebileceğimi söyledi pıt pıt şeklinde, 16. Haftada o pıtlar pat pata döndü 😊 iyi günler.
Deva22 18+2 de ilk hareketi hissettim hatta doktorum 22.haftayı bulur demişti azıcık gobekliyim ben de bu kadar erken beklemiyordum 🤩
NeseA Ay kızlar bisey soylucem gülmeyin:) Ben 15+3 haftalık gebeyim dördüncü gebelik benim her zaman içimin her yerinde hızlı hızlı kalp atışı gibi birşey var içime bir heyecan giriyor tuhaf oluyorum ya bu nedir acaba🤣🤣