cerenmina Birkedibirbebek dün bende de aynı şekilde cikti. Doktorum hissediyor musun diye sordu. Ben de arada adet sancısı gibi hissediyorum dedim. 36+2 im bugun. Sanirim normalde dün çatı muayenesi yapacaktı madem hissediyorsun seni uyarmayalim dedi cuma tekrar çağırdı.
1melek_annesi Birkedibirbebek anlarsın cnm sancinin sidettine bağlı bide her insanda sanci siddeti farkli oluyor
Selin12- Tugbaysma sancılarını çıkmış sizinde kendiniz de baka bilirsiniz üstteki bebeginiz kalp atışı gayet normal alttaki ise sanciniz
Anne3434_ Tugbaysma sancılarınız gayet iyi gidiyor bol bol squat çekin yürüyüş yapın 1 haftaya kadar dahada artar sunide verirlerse doğum gerçekleşir diye düşünüyorum inşallah bir avazda kucağınıza alırsınız ❤️
Birkedibirbebek Tugbaysma hiç korkma sunide korkacak hiçbirşey yokmuş ya serum takıyorlar o yani gerisi normal doğum zaten
Anne3434_ Tugbaysma sizin sancılar daha yüksek baya düzenli görünüyor en fazla 7 dakika aralıkları ama kısa kısa geliyor zannedersem 20 saniye filan sürüyordur geldiğinde bol bol hareket ederseniz gayet iyi görünüyor
Tugbaysma Anne3434_ Amin inşallah toplam 10 dakika kaldım nst de bu sancılar 10 dakika içinde gelmiş ama ben acı hissetmedim
Anne3434_ Tugbaysma siz baya kısa kalmışsınız normalde 20 25 dakika çekiliyor ben onu baz alarak demiştim 6 7 dakika diyr o zaman sancılar daha çok düzensiz ama sık sık var zamanla düzene girecektir
Birkedibirbebek Tugbaysma vallahi herkesi dinleme derim herkesin ayrı bi yorumu ayrı bi bünyesi var sen dua et sümme sebile yesseraydı sanırım internetten bak meryem suresini oku inşallah acısız sızısız yada rn az şekilde kolayca olsun doğumun🙏🏻❤️
Anne3434_ Tugbaysma suni sancı sıkıntı yaratan bi durum değil ha kendi sancın gelmiş ha o yani abartıldığı gibi kötü bişey değil stres yapmayın