Mervekrmn @Selin12- oralar bana ınanılmaz uzak ama yınede goz onunde bulundurucam cok tesekkur ederım😊
Dilara0606 Mervekrmn surekli ara canim surekli biliyorum bende de oyle oluyo hic ara vermeden surekli ara diyorum ya iste bazen 30 aramada anca baglaniyo bazende hemen baglaniyo dk saniye gecirmeden kapaninca hemen ara sürekli ust üste
Hilal56 Mervekrmn ben telefonuma mhrs yi indirdim randevu olmayınca talep et butonuna tıklıyorum randevu açılınca mesaj geliyor hemen alıyorum
Poyrazin_annesi Eşinin telefonundan ara düşürmeye çalıs. Bız bıle arıyoruz 20 dakkada hat anca düşüyo
Mervekrmn @Poyrazin_annesi esımın evde olmadıgı saatte yenılenıyor sıstem saat 4de arayın dıyorlar o zamanda denk gelmıyor
Mervekrmn @EsengulC bende oyle yaptım cogu ozel hastanede yok o bolum maalesef olanıda butcemızı asıyor
Mervekrmn @Hilal56 ah denemedıgım yontem kalmadı bende aynısını denıyorum ama bır turlu dusuremıyorum
Mervekrmn @Nurcin bende mhrsden alamadım bı de telefondan denıycem 12 de benımkı arama yapmıyor sankı benı engellemısler oyle kapanıyor hemen esımden denıycem
Nurcin Mervekrmn öyle değil.. saat 4 e 1 dk kala arama yerine perinatoloji yaz. İstanbul geneli seç… Ama arama butonuna basma tam saat 4 olduğunda randevu ara butonuna bas .. Sonra hemen seç yoksa saniyeler içinde bitiyor.
Dud Mervekrmn ben devlettekı randevu sorunları yuzunden en basından berı ozele gıdıyorum detaylıyıda 500 tlye yaptı 45 dkk boyunca gayet ıyıydı herseyı anlattı bence bı hastaneye baglı kalmak yerine bırden fazla ozele sorun
Dud Mervekrmn ayrıca muayne ucretide yok sacmalık hem oyle seymı olurmus detaylıyı yapan doktor herseyı rapor olarak yazdı kontrol gununde kendı doktorunada gosterırsın dedı