Pnrtopaloglu Merhabalar👋 8 haftalık hamileyim 2 hafta kadar önce doktorum bebeğin rahmin sağ köşesine yerleştiğini ve yakın takip edileceğini söyledi. Rahme baskı uygulaması ve zararı olabilirmiş. Annelerimiz bebeğin başta sağ ya da solda olmasının normal olanı olduğunu söylüyor. Bebek hareket etmeye başlayınca kendini ortaya alırmış. Sizce sıkıntı olur mu... Yorumu olan veya yaşayan var mı.
Momandboy Pnrtopaloglu benimde ilk zamanlarimda sag taraftaydi canim sag tarafima hafif hafif belli belirsiz agrilar oluyordu yani o tarafta oldugunu hissediyordum. Zaten sonralari buyudukce pozisyon degistiriyorlar. Karnin her yerinde geziniyorlar🙈
SuheylaCem Pnrtopaloglu benim bebeğim soldaydı,doktorum dış gebelik olabilir ne olur olmaz kontrol edeceğiz sürekli dedi.Büyüdükçe yerini aldı,normale döndü.Şimdi 27+3teyiz.İnsanı strese sokan bir durum olsa da içini rahat tut.
Pnrtopaloglu SuheylaCem allah bağışlasın ☺️ Büyüdükçe yerini bulur diyorlar evet. Doktorum da senin gibi konuştu. Ama böyle şeyler duymak çok güzel ☺️🙏🏻 İnşallah sağlıkla ❤️
YagizAsyaMom Pnrtopaloglu benim bebeğimde hep sağ tarafta hala da sağda durmaya devam ediyor ara ara ortalarda yakalıyor doktor en başlarda sürekli sağda büyüdüğü için doktor ağrın okursa korkma sürekli orada olduğu için baskı yapar ensişelenecek bir şey yok demişti