tomurcukannesi YagizAsyaMom ben yurt dışındayım 33. Haftada yaptılar bana. Ağır bi aşı olduğu için 20.haftadan sonra yapılması gerekiyo diye biliyorum
PnRTurK53 YagizAsyaMom canım ne dedilerki doğum öncesi 2 doz vuruyor doğum sonrası 5 doza tamamlıyor ikinci gebelikte birdaha vurunmuyorsun diye biliyorum dikkat et kendine ilk doZda ben bayaa ateşlendim terleme çok yapıyor suya sokma kolunu ilk iki gün
YagizAsyaMom PnRTurK53 3. Dozu da hamileliğin boyunca yapacağız dedi hemşire ama bana da 2 yeterli gibi geliyor. İlk dozu oldum çok. Şükür hiç bişey olmadı günlük hayatıma devam etti ama haftaya kontrolüm var soracağım doktora 3. Doz için ne diyecek bakalım
pamuk_anne Ben de şu an 19+4üm bizim de aşı vaktimiz yaklaştı ama bişeyi merak ediyorum malum havalar çok sıcak gebelikten dolayı da fazla terliyorum her gün duş almazsam kendimi kötü hissediyorum. Aşıdan sonra bu yıkanma olayını ne yapıyoruz, yasak var mı? Yanarım valla.
Ensuu Elif0791 yok hiç bisey olmadi normal iğne olursun ya koluna hiç hissetmedim bile hiç ağrı felan da olmadi
Civcivimm YagizAsyaMom eğer tüm dozları yaptırırsan ömür boyu korunmuş oluyosun bidaha ikinci çocuğundada yaptırmana gerek kalmıyo
Civcivimm Elif0791 ya bi ağrısı oluyo sanırım illaki ben genelinden acıyo diye duydum benimkide yaparken değilde sonrasında ertesi gün özellikle kolum uyuşmuştu kaldırırken sanki bi yük varmış gibi geliyodu yani acı olmuyo bi ağırlık oluyo sadece
Senos 18.Haftamdayım bilgi amaçlı aradılar 20. Haftadan sonra yapılıyor dediler 21.haftama randevu verdi o zaman yaptıracağım
Dyg34 YagizAsyaMom 18+6 yim kimse aramadı 20haftalıkken yapılıyormus burdaki formlarda öyle gördüm amA