Sarella YagizAsyaMom 21 haftamdayım bugün vurdum bende bebeği nezaman net hissedersen gel demişti 1 hafta geç gittim ama yinede vurdu
Sedayznn YagizAsyaMom ben aşı yaptırana kadar bebeğin hareketlerini hissetmiyordum yaptırdıktan sonra hissettim yani hareketleri ni hissettikten sonra yaptır olayı bana saçma geliyor 🤔
Papatyamoms Sedayznn aynen bende canım bi alakası yok bence zaten annemede bebegede zararı kanitlanmamis aksine yarar denilen birsey
Sedayznn YagizAsyaMom çok ağrılı oluyor diyenlere aldanma herkesin ki farklı oluyor benim 2günde geçti agrısı agrı yoktu bile sadece üstüne yatamamıştım 🙂
YagizAsyaMom Sedayznn 2015 yiye iş. İçin istemişlerdi. Ve hiç ağrım olmamıştı canım tatlı değildir zaten 😊 inşallah bende hissederim bebeğimi hissedememekten korkuyorum
Papatyamoms YagizAsyaMom 16+5de yaptırdım canım erkeni geçi yok bunun herkes kendine göre düzen oluşturmuş çağırıyor 4.aydan sonra herhangi bir hafta olabilir 2.dizide 1 ay sonra yapıyolar
NazlGnaltay Ben 17 ve 22. Haftada oldum 6 ay sonra 3. Doz 1 sene sonra 4.Doz 1sene sonrada 5.Doz yapılacak. Hemşire 2 doz yapılıyor ama istersen 5 doz yaptırıp bir sonraki hamileliklerinde bir daha yaptirmazsin omur boyu korur seni dedi. Ben hepsini yaptıracağım o yüzden
Sedayznn YagizAsyaMom aynı şeyleri bende yaşadım şeni çok iyi anlıyorum ama merak etme o tekme vs attığında anlıyorsun bir süre sonra farkediyorsun yani bnde farkedemessem belki ben diyordum ama farkedilecek bir şey 😀
Sevvda YagizAsyaMom Ben 20 haftada yaptirdim iki hafta sonra birdaha yaptiracagim galiba iki kere yapiyorlar