cesuranne Merhaba güzel anneler, Ankara Medicana, TOBB veya Medicalpark gibi özel hastanelerde doğum yapanınız var mı? Doktorumuz oralarla anlaşmalı fakat biz karar veremiyoruz, hem ücret hem hastane durumu açısından bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? 😌
Betulmtn cesuranne ben keçioren VM Medical Park hastanesine gidiyorum. Daha hamile değilim doğum yapmadım ama hastaneden çok memnunum. Yakınlarda arkadaşım doğum yaptı o da çok memnun kaldı. Yeni yıldan önce 8500 demişlerdi ama yeni yılda zam gelecekti nekadar oldu bilmiyorum
Sevgiertunc cesuranne canım benim doktorumda koru, memorial ve tobb ile anlaşmalı. Tobb u asla önermediler. Doğum yaptığında yatak yeterli sayısı yoksa bebek başka hastanede kalıyormuş. Anne ve bebek ayrı kalıyor anlayacağın. Asla düşünme bile Tobb 🤷🏻♀️
Boniboncuk Betulmtn evet canım Ama söyle normalde bundan 5 ay once doğum paketi 8500 dü 4000 tl bir artış olmuş pakette aslında az değil
Betulmtn Boniboncuk geçen ay 11.500 ama. Onun ile kiyasladim ben. Son aylarda zam çok gelmişti zaten muayenelere de. Siz de mi ikbal hocaya gidiyorsunuz
Boniboncuk Betulmtn öyle mi geçen aydan bilgim yok canım demekki her ay artış oluyor Yok ben burcu hocaya gidiyorum batıkentte
Betulmtn Boniboncuk hmm ozaman ikbal hoca daha yüksektir çünkü yeni prof oldu. Onun daha yüksek olacak demislerdi
cesuranne Peki medicana hastanesi hakkında bilginiz var mı doğum paketi veya normal doğum kaç TL olduğu hakkında