Ahmet yalınkayayı öneririm. Ece hanımı da gittim çok ilgili kendisi ancak biraz daha gebeyi fetal dna ve amniyo senteze yönlendiriyor. Bunun da sebebinin muayenehanesini yeni açtığından dolayı pra kazanmaya yönelik kurguladığını düşünüyorum. Ece hanım bir saati gecik incelemeye ayırıyor. Pozisyonlar denk gelmezse yürütüyor yemek yemeğe falan gönderiyor. Benim muayeneye gittiğim gün gelen hemen herkeste bir sıkıntı çıkmıştı.tesadüf mü bilemiyorum. Muayene ücreti ödemesiyle fiş istemek gerekiyor fiş vermiyorlar mesela. Kredi kartı ya da banka kartı kabul etmiyorlar nakit para istiyor bunun da kaydı kuydu fiş istemezseniz tutulmuyor. Zaten sağlık bakanlığı sistemine de herhangi bir girişleri olmuyor ola ki tıbbi bir işlem uygulanırsa elinizde muayeneye gittiğinize dair bir kanıtınız olsun.Ayrıca muayenehanede görev yapan sekreter de biraz yaşlı ve iletişim problemli bir insan. Ahmet Yalınkaya hoca daha net. Gerçekten uygulanması gereken bir işlem var ise onu öneriyor bence.Ahmet yalınkayanın profesör olmasını da göz önünde bulundurmanızda yarar var. Deneyim ve uzmanlık önemli