Ayb Göğüs ucunu korumak için silverette kullanan memnun kalan veya kalmayanlar var mı? Malum çok ucuz değil alsam mı almasam mı kararsızım
Ayb ArzuGl evet ikisi de aynı 925 ayar sanıeım silverettenin reklamı ve pazarlaması daha iyi hep ondan bahsediliypr ama silvermom da olanilir özellikleri aynı
istanbulluanne Ben alicam kullanan herkes çok memnun, ama kremlerle ugrasmkatansa bi kerette vercen parayi. Yaramazsa da yapcak bsy yok 😊
istanbulluanne Ayb silverette alcam gümüş onun yorumlarini okumuştum zten 10 kisiden 8i memnun kalms. Azck pahalı ama ise yarasin yeter ki.
DuyguEyupoglu Lansinoh kremi gözüm kapalı tavsiye ederim ablamda görümcemde onu kullandı bende şimdiden alıp koyucam kenara emzirmede sıkıntıda olmuyor kremle emebiliyor👌🏼
DuyguEyupoglu istanbulluanne Lansinoh kremi deneyin bence ilk olarak silveretteye o kadar para vermeden önce😊
Ayb istanbulluanne ben de sanırım onu alacağım hoş ikiside 925 gümüş ve tasarım olarak da aynı silvermomu kullanan çok daha az o yüzden onun hakkında pek bilgi bulamadım
Kekmez Lanolin kullandım bir gram yara olmadı dostlar tavsiyede ediyorum lansinoh tan daha uygun fiyatı
Damlabrk Ben aldım ama bebiş henüz gelmediği için işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum ama kremle emebilir densede içime sinmeyeceği için aldım bakalım işe yarar umarım.
Cnnckr silverette almayı düşünüyordum fakat muadil olarak Memelyn diye bir marka önerildi. Balmumu göğüs kapağı, silverette ile aynı sistem. Silverette ömürlük, memelyn 1 yıl kullanımlık. Fiyatı 35 tl. Henüz kullanmadım tabi ama abimin eşi yeni Doğum yaptı hastanedeki hemşireler önerdi ve kendisi oldukça memnun kaldı. eczane sitelerinde mevcut umarım ben de memnun kalırım 🙏