tazeannecik1 mervebuglemtkn Bence herkesin bedeni farklı ve en iyi kendinizi siz tanırsınız ☺️ Bende normal doğumdan çok korkuyorum ama çok da istiyorum çabuk ayaklanmak istiyorum bilmiyorum İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun… Ama doğumun zayıflıkla falan da alakalı yok canım benim hamileyken dahi 50 kilo ile doğuma giren arkadaşım normal doğum yaptı üstelik devlette yaptı yani ona rağmen bebeği 2 yaşında yine doğurcam diyo.. Olumsuz hiç kimseyi dinlemeyin 🙏🏽
mervebuglemtkn tazeannecik1 inşaallah kalbinizde ki gibi gerçekleşir dogumunuz okuruz buradan pozitif normal doğum diye 🙏🥰 bende en doğrusu hangisi olacaksa o olsun diyeyim doktorla da konuşup Allah’ım yardımcımız olsun bize de bebeğimize de sağlık sıhhat versin
Nilufar_1996 Bizde 31 haftalık olduk haftaya gideriz inşallah her hafta çağırmaz çünkü geçen sene 250 idi muayene ücreti zam gelmiştir kesin her hafta çağırirsa bizi zorlar 🤦🏻♀️ daha doğum ücreti var çünkü.
tazeannecik1 Nilufar_1996 Bizimde öyle muayene ücretide doğum ücretide baya fazla o yüzden bi kabaca hesap yapmak istedim 😐
Nilufar_1996 tazeannecik1 Aynen eşim en fazla iki defa gideriz diye düşünüyor hani normalde ayda bir çağırır ya doğum ücreti 6000 konuşmuştuk biz.
tazeannecik1 Nilufar_1996 Bende 3 4 kere giderim herhalde daha son haftalarda bakalım nasıl olacak sadece nst çağırdığı zaman gitmeyi düşünmüyorsun devlette çektirir atarım hocaya bizim doğumda 8000 ve 9250 arasında normal ya da sezaryene göre değişiyor bakalım 🤔 Allah yardımcımız olsun 🙏🏽
Nilufar_1996 tazeannecik1 Planlı sezaryen konuştuk biz acaba gene nts isteyecekler mi. 32 haftasinda çağırmıştı benide haftaya randevu alır gideriz bakalım bu zamana kadar çok şükür hiç bir sıkıntımız yoktu. Fazla çağırmaz inşallah gerçekten zorluyor bir yandan bebeğe eşya bir yandan doktor doğum ücreti bı tek eşimin geliri var