Mervek92 Hastane çantası için hurç bakıyorum ama karar veremedim alanlar kullanışlı bulduklarını paylaşabilir mi acaba
Elikra Mervek92 ben şeffaf paketlere koydum örgü sayfam vardı hamileliğe kadar satış yaptığım o zaman örgüleri paketleyip gönderiyodum şimdi çok işime yaradı hem hurçlar pahalı geldi böyle çok da düzenli oldu poşetçilerde satılıyor yapışkanlı da
Ozlem2206 Poyrazin_annesi merhaba konuya aradan dahil oldum ama hangi boy aldınız bebişin kıyafetleri için ☺️
Elikra Mervek92 yeni aldığımız bazı kıyafetler de oluyo ya öyle şeffaf paketlerde çok ince değil ayrı ayrı paketledim zaten benimkini bebeğinkini bezleri vs bi de o paketler boy boy ona göre alırsınız
lunam Ben a101den koroplastın fermuarlı poşetlerini aldım. İki boy var. Bi kaç kıyafetini denedim, şu şekilde oluyor
Elikra 2Prens1Prenses1441 kıyafetler direk valize koyulduğunda dağılıyor onun için bu poşetler çok işe yarıyo
Elikra 2Prens1Prenses1441 aynen bi de her şey minik minik bir arada durması zor oluyo ya poşetlere ya hurçlara koyunca hemşireye vermesi de kolay çantada bulması da kolay
lunam 2Prens1Prenses1441 evet hem düzenli olsun diye hem de yanımda eşim bi şeyi ararken kolay bulsun diye poşetledim ben 😊 o yüzden üzerine not da yazacağım, çünkü muhtemelen o an benim eşyalarla uğraşacak mecalim olmaz diye düşünüyorum.