Aysunblkbs34 Detaylı ultrason fiyatları ateş pahası uygun bildiğiniz yer varmı İstanbul Anadolu yakasında anneler 🙄
asyaninanneyim Aysunblkbs34 Eylül de 450₺ yaptırmıştım üstelik diyarbakırda en ucuz yerde şimdi 700-800₺ olmustur batıda
Fatmsa Aysunblkbs34 İstanbul Bayrampaşa kolon hastanesi 550ye yaptırmıştım birkaç ay önce. Yaptırdığıniz kişinin perinatolog olmasına dikkat edin
MeyraRana Aysunblkbs34 ersoy hastanesi 600 TL Sultanbeyli nde bugün arladşm yaptırdı saygı 750 diye biliyorum ama durumum yok dersen Ümraniye araştırmadan randevu al perinatoloji muayenesini aynı detaylı gibi yapıyor organları felan hep inceliyor.
Merveii Aysunblkbs34 ocaktan önce doktorumun anlaşmalı olduğu yeri aramıştım %50 indirimli fiyatı 400 demişti. 2 gün önce aradım tekrar. Bana 700 diyor neymiş zam gelmiş gülüyor bi de. Yaptırmıyorum dedim küt diye kapadım telefonu sinirlerim bozuldu😁
Aysunblkbs34 ZEYNEP2025 devlet Hastanesi’nde yapılmıyor diye biliyorum öyle bırsey varsa devlette yaptırırım
Aysunblkbs34 [silindi] fiyatlar hep mi böyleydi yoksa birden mi yükseldi çok gerekli mi sizce yaptırmasakta olur mu
ZEYNEP2025 Aysunblkbs34 yaptirin cok onemli bu tarama testleri kalbine beynine cigerlerine parmaklarinin sayisina kadar heeseyine detayli bir sekilde bakiliyor .
ZEYNEP2025 Aysunblkbs34 Ablamlar devlet hastanesinde yaptirmis herseylerini ozele hic gitmediler birinin 3 digerinin 1 cocugu var
Bensuu ZEYNEP2025 çok ileri tarihe randevu veriyorlar sanırım, acil bir durum varsa gebelik değil başka hastalıkla ilgili renkli ultrason var devlette , ablanız yaptırmamıştır devlette yapılmıyor bende araştırdım
ZEYNEP2025 Bensuu Gittigim ozel hastanede yoktu detayli ultrason ozel bir klinikte yaptirdim ben . Ama devlet hastaneleri bazi konularda ozellerden daha donaminli renkli ultrasonda sadece randevu var yoksa maddi acidan durumu olmayanlar bi testleri nerse yaptiracak ?