Tugbasndr Merhaba kızlar kolay gelsin, size iki soru soracağım. Hamilelikte sigara kullanan yada öncesinde kullanıp hamile olunca bırakan var mı ? Ve kilolu bir şekilde hamile kalan var mı ?
Zehra9616 Tugbasndr ilk oglumda 3 aaya girince tiksindim bunda tiksinmedim ama cok uzun zamandir belki de 1 paket icmemisimdir cok iyi icen biriyim ben cnm cekmiyo aklima bile gelmiyo valla yorgunluk uyku ev is hersey unutturuyo😃
Fatosduzgun55 Tugbasndr yaklasık 15 senelık içiciydim ılk oğlum da ögrendıgım gun paketi attım. Dogdu büyüdü 2 yasında içmedim. Suan 37+4üm 1 haftadır kendımı durduramıyorum. Bılmem stresten bilmem vücud nikotin mi istiyor. Sabah kahvaltıdan sonra 1 aksam eşimle 1 içiyorum 😔 evde paket bırakmıyor eşim Allah dan yoksa kendımı durduramıyabılırım. Kılolu hamılelık dıyınce benden sorulur 😔🤫😂
B-Y94 Tugbasndr kızz sorma bende bırakırım dedim ama bırakamadım ilk 5 aya yakın içtim günde 3 - 4 veya 4- 5 tane. Sonra detaylı ultrasona girdim birden yavaş yavaş daha da bıraktım bazen aklıma bile gelmiyor günde belki 1 tane içiyorm
Tugbasndr Seda5885 hamile olduğumu duyduğum da bırakıcam dedim olmadı azalttım güya günde 4-5 tane içiyorum o bile fazla biliyorum ama çıldırıcam hala bırakamadım
Melake 116 ile hamile kaldım şuan 2 aylık hamileyim sigarayı bırakamadım ama günde 2 3 tane içiyorum bi şekilde bırakıcam ama 1 aydır neler denedim bırakamadım kafada bitirmek gerekiyor başaramadım daha 😞
B-Y94 Tugbasndr off aynen bende ilk 5 aya kadar 4 5 tane en fazla içtim hadi en az 3 4 olsun. Şimdi 1 tane içiyorum bazen aklıma bile gelmiyor vicdan azabı çekiyorum
[silindi] ilk üç ay kadar içtim detaylı ultrason da elleri kollarını görünce bıraktım. 3-4 aydir içmiyorum aklıma ara ara geliyor ama öyle çok değil. 11 senedir içiyordum öyle düşünün
Tugbasndr Fatosduzgun55 ya bende 88 kiloyla hamile kaldım ve daha hamileliğimin 1,5 ayı. Nasıl geçiyor hamilelik nasıl bi zorluk yaşayacağım acaba
Tugbasndr B-Y94 bende normal de çok vicdan azabı duyuyorum ama hala bırakamadım çok sıkıntı çekiyorum o konuda ve nasıl olacak bilmiyorum
gozgozanne Tugbasndr canım ben de kilolu hamile kaldım. Sigara içiyordum testte çift çizgi görünce direk biraktim
Gzmmtrkmn Tugbasndr bende kilolu hamile kaldım ama bulantı ve kusmalarım o kadar şiddetliki 6 kilo verdim daha da veririm böyle devam ederse. Ben herşeyden çok tiksindim o yüzden sigarayı bırakabildim. Tiksinmesem bu kadar kolay olur muydu bilmiyorum
Gmzsf Tugbasndr ben içiyodum canım içmekte değil sıgaranın yeri bende ayrıydı kahve yapar 2 tane peşpeşe içerdim günde 1 paketi bulur bazende geçerdi çevrem bile bırakamaz bu ebedi derdi 😂😂😂 ama hamile kaldığımı sıgaradan tiksinerek anladım ama hep dua ederdim hamile kalırsam Rabbim tiksindirtsin diye şükür öyle oldu canım bile çekmiyo ((arada anlık acaba hissi oluyo tabi 13 yıldır içiyodum ))