Hepinize geçmiş olsun bende aynı durumdayım ve ben 37+4 haftalığım. Pazartesi test verdim negatif dün test verdim pozitif çıktı. Sadece gribim ve hafif öksürük var . Hastaneye gitmek istemiyorum. Bebeğin hareketlerini kontrol et dediler. Muayene olmak istersen de gelebilirsin dediler . Ballı zencefilli süt kaynatıp çok içtim şu bir haftada negatif olmama rağmen çünkü eşim pozitifti bende kendime bakayım iyce diye baya bir işe yariyor göğüsum yumuşadı hafiften nefes almak kolaylaştırdi. Ben içtim elhamdülillah bi sorun olmadı ne gibi zararı olabilir ki bebeğe az miktarda kullanıldıktan sonra zencefil zaten acı bir baharat olduğu için küçük miktarda koysan onun özelliği hep aynıdır. Bende çok işe yaradı dilerim size de şifa olur. Ve hayırlısıyla bu günleri de atlatip evlatlarini henüz kucağına almamış annelerimize sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah içinde de bana 🤲 🤲🙏 rabbim herkesin evladını korusun🤲 dilerim hepimiz bir an önce eski sağlığımıza kavuşup evlatlarımızı kucaklarız😌