Gzm23 Kızlar 24+2 haftalık hamileyim dün ateşim 37.7 ydi duş aldım vücuduma soğuk bez koydum bu sabah 2:30 gibi ateşim düşmüştü tabi dün belim de çok ağrıyordu şimdi de hafif öksürük var halsizlik birde vücudum acıyor allhtan bel ağrım gitti dün doğru düzgün beslenemedim bebek bu durumda nasıl etkileniyor birde hangi bitki çaylarını içebilirim ilk hamileliğim hangisi iyi bilmiyorum o yüzden size sormak istiyorum?
Gulsumelif Gzm23 bende surda bekleyeyim özel hastane takipli olmadigim için doktora soramıyorum nane limon içtim ama hep çekinerek bi ballı sıcak süt rahatlıkla içtim. Şimdi zencefil bal içmek istiyorum ama çok tedirginim
Minnaksercecik Gzm23 Dun ben kemiklerimin ağrısından ağladım 3 hastane gezdim parol içeceksin dediler başka birşey vermediler şimdi bugün de öksürük başladı propolis aldım hamilelikten önce kullandım ama hamilelikte kullanmadım öksürüğü kesiyor hastalığa iyi geliyor rabbim şifalar versin sizlere bizlere
Havvaa77 Gzm23 beybii dün aynı şekilde acile gittiö sabah, geceyi zor atlattım boğazlarım öyle batıyordu ki hala öyle şuan kesinlikle papatya çayı iç yatmadan önce nane limonn meyve ve sürekli su hiçbişey yiyemedim tost yaptım bugün öyle
Gzm23 Gulsumelif bende devlet olduğu için soramıyorum doktora bfnde sadece bir limon suyu içtim o kadar
Minnaksercecik Gulsumelif doktora sordum dün bende hastalanınca günde 1 kez nane limon icebilirsin dedi bal antibiyotik tedavisi zaten ama gerisini bilmiyorum
Gzm23 Minnaksercecik Amin canım benim valla hamilelikte hastalık geçirmek zor hamile olmasam ne bulsam içerdim valla 🙏🙏
Gulsumelif Minnaksercecik çok geçmiş olsun sizede bende bal limon propolis pastil aldım ama daha kullanmadım korkuyorum
Minnaksercecik Gulsumelif havalardan etkileniyoruz hamilelikte bağışıklık sistemi de düşüyor propolis aldım ilaç değil sonuçta inşallah şifa buluruz
YeniAnneee06 Gulsumelif Merhaba bal ve toz zencefil karıştırıp yiyin öksürüğü kesiyor siz de fark edeceksiniz bnm öyle geçti
Algorab Bende de vardi boyle kirginlik bikac gündür.yogun agri,ates degil ama öksürük..vs vardi. Gunde 2 kez zencefil bal limon karisimi ve bolca dut pekmezi sulandirip iciyorum.Ayrica C vitamini de kullanabiliomusuz bugun sordum dra
Gulsumelif Algorab zencefil içme dedi sağlık ocağı doktoru siz danıştınız mı acaba ben devlet hastanesi takipliyim özele gitmediğim için soramadım
Mugesss Ilık suya yarım limon 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal yapabilirsiniz Karabiberli limonlu çay içebilirsiniz Ilık duş alıp bir battaniye altında terleyerek de atabilirsiniz
Gulsumelif Mugesss hastaneye gitsek ne yaparlar bilginiz varmı acaba ilk hamileliğinde grip olmadım şimdi kendimi kötü hissediyorum oksurdukce karnim acıyor
Gulsumelif Minnaksercecik benim kayinvalidem gripti 1 hafta içinde 4 yaşında kızımla ben hastalandık oradan aldığımızı düşünüyorum bide dediginiz gibi
Algorab Gulsumelif Allah Allah evet ben dra sordugumda asiriya kacmamak sartiyla icebilirsin dedi.( 1 kupa sicak suya yarim cay kasigi toz zencefil koyuyorum+bal +limon. ) Gunde 2 kere bu sekilde içiyorum.Sasirdim simdi 😑Haftaniz kac acaba?
iki_melek_annesi Gulsumelif Ben bugün gittim hastaneye ciğerim temiz çıktı şükür boğaz ağrısı öksürük mahvetti beni balgam sökücü ve grip soğuk algınlığı yazdı hamile olduğumu belirttim ilaçların faydası oldu biraz şükür
Minnaksercecik Gzm23 sağlık ocağına gittim 15 haftaliksin birşey kullanamazsin diyo yaticaksin dedi propolis de içme dedi 🤦♀️ valla öksürük geçse zaten birşey yemem içmem de ah öksürük