mutlufatos19 Kızlar 26+6 haftalık hamileyim bir buçuk haftadır kabızlık yaşıyorum doktoruma dedim şurup verdi bi etkisi olmadı günde 3 litre de su içen birisiyim başka ne yapmam gerekiyo acil yardım
Selin12- mutlufatos19 birde kuru siyah kayısı canım gün kurusu da deniyor onu iki uctane suyun içine koy akşam dan sabah aç karnına hem suyunu iç hemde kendinisini ye gerçekten çok faydalı
dilek6 mutlufatos19 canım hiç ayva tüketiyor musn bende aşırı vardı günlük bi ayva yediğim zamandan beri sıkıntım kalktı sindirim sistemini düzene sokma özelliği var 27+6 haftalığım
SemaNurEmir SemaNurEmir diyetisyenim önerdi ama gebeligimin basinda da kullaniyordum sorun olmuyor yada aksam 2 kuru kayisiyi sicak suya koyun sabah kalkar kalkmaz icin ve kayisilari yiyin bnde seker oldugu icin yapamiyorum cozumu probiyotikte buldum zorlaniyordum smdi rahatim
mutlufatos19 dilek6 yemek gayet iyi günlük kefir içiyorum şurup içiyorum 3 litre şu içiyorum ama dolaptan içiyorum soğuk akşam meyvemi çerezimi yiyorum yok aynı
Canimbebegimm41 mutlufatos19 bende 2 aydır yaşıyorum denemedıgım bısey kalmadı şurupta bi işe yaramadı ama kayısı hoşafı yaptım dolaba koydum sabah aç karna soğuk 1 kase içtim öglen wc çıktım bi deneyin
Babysharkdutdutdut mutlufatos19 kayısı cay al canım a101 de var. Ben sürekli olarak çekiyorum bu derdi. Akşam yatmadan 1 2 saat önce iç sabaha direk tuvalettesin
Babysharkdutdutdut mutlufatos19 bişey olmaz diye sanıyordum ama içerisinde karışık bitkiler varmış oyuzden önerilmiyor Muş. Bende içiyordum içmem artık sizde içmeyin. Ama kuru kayisidan hoşaf yapıp içebilirsiniz