guzelbebegimmmmm Kuzum bende ilk kese bebek varmı dış gebelik mi diye die delirdim eşim sus dio 😅 gittim kalbide attı herşeyi normaldi . Birgün unutkanlık başladı ben çok kötüyüm kafamı kaldıramıyorum eşim götürdü kalbi durmuş dediler ben kaldım öyle ağlayamıyorum eşim ağlıyor susturmaya calısıyorum . Gel dedim başka hastaneye gidelim , gittik kadına kalbi durmuş demedim . Kadın baktı demesin mi bebek sağlıklı kalbide atıyor 🙄 kalbini dinletmedi acile gitmiştim özellerde kabul etmedi o gün . Neyse benim içimde bi gram yaşadığına dair bise kalmadı sabah özele gittik kalbi durmuş 8 gün olmuş dediler . Veeeee ben 2. Gittiğim doktora ddm ki bebeğimin bişeyi yok demi psikolojim bozuluyor ddim , ozmn buraya değil psikiyatriye gitceksin dedi bana karaktersiz … sabahta 2 hastaneye gittim 8 gün olmuş öleli . Hadi gelde 2. Bebeğe hamile kal ben kime güvencem 😢 Yeni gelmişim memlekete evlendim hamile kaldım kaybettim . Eşime kızıyorum kendimi kaybediyorum niye getirdin beni bu şehre diorum adamada yazık ama engel olamıyorum kendime 🤦🏻♀️ Ben 2. De ölür ölür dirilirim artık 🤦🏻♀️ maşallah 30. Hafta çok az kalmış oyyy 🥰 simdi tam kilo alma zamanları Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim 🌸 ismi ne olcak