Liyuzamom bircanozyn bi kupa bardağa soğuk süt doldurup midem yandıkça içiyorum ayrıca rennie şurupda içiyorum yastığında biraz yüksekte olsun bende 20. Haftadan beri yüksek yastıkta yatıyorum mecburen
guly1 bircanozyn çaresi yoook malesef hiç bişey tam olarak geçirmiyor anlık çözümler hep 😒😒 ölücem bende hem ağrıyor hem yanıyor
Mimik Yoh anaaaaammmm yoh anaaaaaaaammm… Caresi yokdogurana dek yasicaz… Gaviscon yicip yatoyorum, gece mide yanmasina uyaniyorum, vee bogazlarim tahriş oldu alrtik…
Suheylamum Mimik Al benden de o kadar bir haftada bir sise bitiyor artık mide yanması mide bulantısı yapmaya başladı bide
Berru Hiç birşey geçirmedi benim doktor rennie şurup verdi doktoruna danışıp alabilirsin.valla rahat ettim ondan sonra
bircanozyn Nur-07 bende de öyle sakız sanki iyi gelir ama birde ne duydum 😂 tabi köy yerinde sakız çiğnersen çocuğun çok kakalı olurmış ahahahjqa 😂😂😂😂😂
TekinSahra44 bircanozyn bol bol soğuk süt 😂😂 süt içmekten büyüdük zaten bide eğer bulabilirseniz kengel sakızı cığyneyin onun suyu miyde yanmasına çok iyi geliyo