Esrakaya12 Kızlar bebişim dönmüyor sezaryen olmak istemiyorum bebişi dönenler bana yardımcı olabilirler mi ?
Handan_65 Esrakaya12 Haftamız aynı bnm bebekte dönmedi bnde normal istiyorum 😏 artı bide nefesim cok kesiliyor
cerenmina Esrakaya12 ben! 32. Haftada makatti benim oğlum. 34 te kafa asagidaydi 35 te tekrar.makat döndü. Dün baş asagi dönmüştü tekrar 36+1 de
babyackgz Esrakaya12 bende 36+5 haftalığım hâlâ dönmedi oğlum 🤷🏼♀️ ya yan dönüyor ya baş yukarı doktorum 39.haftaya kadar bekliyoruz dedi en fazla
Esrakaya12 Handan_65 bende öyleyim çok zorlamak istemiyorum dönsün diye ama eşim artık sürekli laf söylemeye başladı psikolojim bozuldu
SdaSglm 35 de döndü canım, uzanırken bel ve popo hizasına yüksek yastık koydum bacaklarım kırdım ve ayrık uzandım hep
Esrakaya12 babyackgz benim doktorum da öyle dedi zaten döncek olan bebeğin etrafında daha fazla su oluyormuş şansa kaldı artık işimiz allah yüzümüze güler belki 🤷♀️
cerenmina Esrakaya12 hiç belli olmaz. Benim oğlan hiç yüzünü göstermedi. Göstermiyor. Detaylı ultrasonda bile göremedik. Bizimki de keyifçi ben de dönmemiş diyordum. Doktorum yeri daraldı ama yine de makat dönebilir dedi %100 bir şey diyemem dedi.
SdaSglm Esrakaya12 İnşallah hayırlısıyla döner canım, hareketler de var YouTube da ama İnan benim yapacak halim yoktu en kolayını yaptım o da işe yaramıştı 😄
babyackgz Esrakaya12 dönmesi zor bu haftadan sonra ama az da olsa ihtimal var dedi cumartesi kontrolüm var 37+1 olcam bakalım dönmüş mü? senin daha zamanın bar döner belki de sıkma canını 🌸
Mimik Benimki de 32 de doner gibi oldu, somdi 34+5 ile, serbest dalış yapiyor resmen… Ama endise etme, doktlrum bana hala olumsiz bisey demedi… Son dakikaya kadar donebilme ihtimlai var…
Shrtt Esrakaya12 canım ekstradan h bişey yapmana gerek yok benimde 34 hala dönmemişti ta ki dün doktora gidince öğrendim döndüğünü 37 de dönmüş oldu yani daha çok vakti var rahat ol
N1i2s3a4- Esrakaya12 Gönlünü ferah tut. Ben de çok stres yapmıştım. 34. Haftamda ters gelişti. 36 da doğum pozisyonu aldı. Doktorum artık bir daha dönmez ilk doğumlarda genellikle bu haftalardan sonra tekrar ters dönmüyorlar dedi. Ama bizim bebiş 39. Haftada bir şok yaşatıp tekrar ters geliş oldu 🙈 Bizde moraller bozuldu tabi. Ben de sezaryen istemiyorum çünkü. Doktorumun verdiği hareketleri düzenli yaptım. (Netten ters geliş hareketleri diye arayabilirsin) üst tarafa soğuk kasık kısmına sıcak su torbası koydum. Bebekler genelde sıcağa doğru yönelirlermiş. Ve 40. Haftadan tekrar baş geliş oldu. 😊 o yüzden hiç umudunu kaybetme. Son anda doğum esnasında kasılma zamanında bile dönenler oluyormuş.
Esrakaya12 N1i2s3a4- ay inşallah döner ya doktorum daha dönmez artık deyince bütün umudumu kaybettim valla dediklerinizi bende yapayım işe yarar inşallah çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için 😊