1408 Benim ilk gebeliğim herkes gibi ben de normal doğum istiyorum. Bunun için kolay ve sağlıklı doğum için dua öneriniz var mı ?
Deletedmom623737 1408 Ben her gün Meryem suresi okuyorum Bide Araf suresinin 189.ayeti NAS inşikak Esmaül hüsna karışık coğu duayı okuyorum aslında 🤷♀️
1408 Nazlimom peki şu kadar okunmalı vs gibi bir şeyi var mı yoksa günlük ya da istediğimiz zaman mı okuyacağz bilginiz var mı
Nazlimom 1408 ben günlük youtube dan açıp dinliyorum yusuf ve meryem suresinife dinliyorum bide haftalara göre zikirleri yazmıştım gönderiyim isterseniz kaçıncı haftadasınız şimdi
Selime28 1408 bide açılma olmaya başladığı zaman meryem ana otu var suya koyuyosun duasına vardı sanırım netten bakarsanız daha net bilgi olur ot açıldıkça rahim açılıyo ve kolay bi doğum oluyo inşallah
Nazlimom 1408 Hafta: el-Kebîr, el-Müteâl, el-Aliyy Hafta: er-Rahîm,er-Raûf,el-Vedûd Hafta: el-Hayy, el-Kayyûm Hafta: el-Azîz,el-Kerîm Hafta: el-Vekîl, Zü’l-eman Hafta: er-Rezzâk,er-Rahmân, el-Bâsıt hafta: el-Vâcid, el-Fettâh
Asudeprenses 1408 ben 40 kez yasin okudum suya ,ve doğuma giderken içtim o suyu, çok hızlı oldu doğumum
Mmomyy 1408 Ben sancı çekerken bol bol Ayetel Kürsi okudum. Rabbi yessir vela tü assir Rabbi temmim bil hayr duasını okudum. 🌸 Doğumhanedeyken de Meryem Ana otunu suya koyup dua edildi faydasını gördüm 🙂