Nurdrmz_24 Sizinde hamileliğiniz boyunca hiç olmayacak aklınıza bile gelmeyecek ruyalar görüyor musunuz 3 ayrı ruya görüyorum hepsi birbirinden saçma bazen can sıkıcı bu durumu yaşayan var mı gebelik öncesi hiç yaşamazdım🤦🏼♀️
Zehra9616 Nurdrmz_24 ahahahha her hamilenin korkulu ruyasi bu korkunc seyler gorme olayi😂 her kadinda oluyo ben babaannemi goruyorum hergun ölmüs falan dans edioz kadinla nasil bi kafayla yatiyosam😂 takilma fazla cnm 😃
Deletedmom623737 Nurdrmz_24 32 haftadayım gebeliğim boyunca saçma sapan rüyalar görüyorum bazen kan ter içinde uyanıyorum bi o kadar da korkunç oluyor
ikizlerin_annesi__ Nurdrmz_24 Aynen canım benim de öyle 23. haftamdayım o kadar saçma sapan rüyalar görüyorum ki sabah uyandığımda her seferinde sadaka için para atıyorum rüyalarım için düşün
Annenaz Nurdrmz_24 ben de görüyorum canım normal . Kaynanam yastığımın altına okunmuş bir şeyler koydu bide Cevşen taktı ondan beri azaldı sanki.
Nurdrmz_24 Zehra9616 ahahah yok artık 3 evre görüyorum 1 uyku üç ayrı ruya olarak ay fenalık geliyor artık🙄🤣
user124578 Nurdrmz_24 çok doğal hormonlar coşuyor o yüzden görüyoruz ben ilk hiç belirtim yokken saçma sapan çok canlı rüyalar gördüğümde şüphelendim ve ikinci bebeğimde de aynısı oldu döllenmeden 1 hafta sonra rüya görmeye başladım ikisinde de ilk zamanlar daha çok görüyordum ama suan hala görüyorum bitmedi tamamen
Ozlem2206 Nurdrmz_24 ben saçma sağan rüyalar görüyorum orası ayrı birde bağırarak uyanıyorum yada inliyorum yazık eşimde korkuyor daha önce yoktu hamileliğimde böyle oldu psikolojim zayıfladı galiba
Senays Nurdrmz_24 her gece goruruyorum neredeyse birde erken doğum riski var dün gece suyum geldi rüyamda koşarak hastaneye yetişmeye çalıştım sonra ananemin öldügunu görüyorum gidiyorum annemin kolunu ısırıyorum of uyandjm uyuyamadım bütün gece aman saçma sapan ya 😅🤷♀️
Beyazguvercin2 Aynı durumdayız kızlar korkudan tuvalete kalkamıyorum eşimi kaldırarak kalkmaya çalışıyorum kitlenip kalıyorum uyanır uyanmaz çok korkuyorum etkisinden çıkamıyorum
Mrsyalcin Evet bende cok fenayim rüyamda erken doğum dusuk falan oluyor ama aslında hersey yolunda bugun bile gördüm hala kendime gelemedim korkuyorum doğuma kadar napicam bilmiyorum