History Sevgili hamilelik arkadaşlarım fikrinize ihtiyacım var dün tetenos aşısı oldum bugün arkadaşlar tutturdu denize gidelim diye şimdi yıldayız denize girmem de bi sakınca olur mu sizce yoksa küçük Emrah gibi onlara mı bakmalıyım😢
EdaKnayenkartal History niye bi sakıncası olsun kı 🤷🏼♀️ Cok merak ediyorsanız doktorunuzu arayıp sorun ya da hemşirenızı 😋
Minigininannesi History bence bir şey olmaz deniz suyu zaten bir çok hastalığa iyi geliyor bi aşıdan bir şey olmaz😊
blackberry118 History 1 aydir surekli giriyorum. Islak mayoyla beklemeyin yeter. Deniz temiz bir yerse iyi gelir yuzmek su rahatlatir. Havuz kesinlikle yasak dedi doktorum.
Nimetfatih History benim hemşirem 2 gün banyo yapma demişti. Ki siz denize giricem diyorsunuz girmeyin bence.
History EdaKnayenkartal arkadaşım hemşire girme mikrop kaparsın dedi ondan aklımda soru işareti oldu 🙄
History Nimetfatih bana banyo falan yapabilirsin dedi dün yaptım hatta ama işte Deniz planımızda olmadığı için dün soramadım🙄
SuheylaCem History ben aynı gün denize girmiştim,hemşire sorun olmaz demişti.Çok şükür bir sıkıntı da yaşamadım .
Gamze612 History su gecirmez bantlar satiliyor eczanede. Ben ufak bi operasyon gecirmistim dikislerim vardi. Doktor su gecirmez bant yapistir oyle dusa gir diyordu.. sen de oyle yapabilirsin bence