Zzehra55 asbehra bide ücret yaptırdıktan sonra kaç gün boyunca ücretsiz gidiliyor hastaneye bilginiz var mı
kubratd asbehra fakülte de devlete bağlı değil mi? Bilmediğim için soruyorum Samsun’da yeniyim. Sigortalı sigortasız aynı mı?
asbehra Zzehra55 10 gün mü 15 gün mü ne içinde gidince ödemiyorsun aynen ocağın 6 sonda gittim 255 dedi ne diyorsun dedim ne güzel 185tl veriyordum 😂
betuss5 kubratd sigortali sigortasiz ucreti farkli bildigim kadariyla .Fakulte hastaneside devlete bagli ama birde ozel kismi var fakultedeki profosor doktorlar muayne ediyor .
betuss5 nihalt ocaktan once gittigimde normal dogum icin 5000 demislerdi. sezeryanda fiyat farkli oluyormus galiba .Birde buna 1 gunluk yatis dahil 2.gun kalirsan onada ucret aliyorlar
asbehra betuss5 bende sigortalıyım bende o fiyatı veriyordum ama geçen Perşembe 255 TL ödedik 😬 artmış yani
betuss5 asbehra ustune 50 daha ekleyip ozele gitmek daha mantikli o zaman .Tek avantaji tahlilleri ucretsiz yaptirmak fakultenin 🙄Doguma 850 civari demislerdi sezeryan icin oda artmistir o zaman
Zzehra55 guneshan ben Perşembe günü kontrole gidicem o zaman sorarım ücretleri bende merak ettim son ay tuttup da doktor değiştirmem de sıkıntı olur. 850 den 5000 e çekmezler herhalde sezeryani da millet isyan eder bı kere yani🤷 maks 1000 olması lazım bence
asbehra guneshan yani doğum 500 değildir herhalde ya 😅 evet medikale gittim 300 verdim yani ama doktorum çok iyi işte 😂
[silindi] Ablam geçen sene Atasamda doğum yaptı uygun diye çok pişman oldu.Doktorunun yüzünü bile göremedi ve inşaat pisliği arasında 0 hijyen ilgi alaka yok.Atasami önermem kızlar
[silindi] Kadın doğumda da ebelerin tavırları hijyen sorunu doktorların ilgisizliği hiç istemiyorum. Live gitsem o kadar para nasıl vercem bilmiyorum napsak evdemi doğursak 🤣
guneshan [silindi] valla keske dogurabılsek bıldıgımız yer evde fırtlatırız 😀bu kadar strese gırılmez hem
Banuka Zzehra55 fakültede doğumu merak ediyorum fiyat olarak da uygunsa bi dahakine aklımda olsun 😁hangi doktora gidiyorsunuz? Odaları nasıl? Ve doğum ücreti nedir öğrenince yazar mısınız?
Zzehra55 Banuka Ayse Zehra Özdemir’e gidiyorum. 255 olmuş muayene ücreti. Doğum ücretini Perşembe günü sorar bilgilendiririm.Ozel oda ilgisi mükemmel diyolar devlet odaları da akmasa da damlıyor pek ilgili değiller bence ama doğum bölümünü bilmiyorum