[silindi] guneshan cumartesi kontrole gideceğim fiyat alacağım arkadasin biri 15.000 TL gibi birşey yazmıştı okudum şok oldum öyleyse mecbur doktor-hastane değişikliği yaparım
salihainci guneshan Dediğim gibi sıkıntılı bir hamilelik geçirdim daha yeni toparlandım Daha onu konuşamadık bide tabi erken benim için Ne desem yalan olur 😊 Dün gittim doğum ücretini sordum normal sezaryen ikiside 8.500 TL olmuş
guneshan Assem Memursen ındırımı vardı bizde 200 cıvarındaydı son gittigimizde artıgı ıcın 240 gıbı bısey verdık
[silindi] guneshan ben 7 aydır Tolga sisliye gidiyorum çok çok memnunum canım tavsiye ederim yarın doğum ücreti konusunda bı indirim yapiyorlarmi şansımı deneyecegim bakalım
[silindi] guneshan Evet Tolga hoca yokken hem Gamze hanım hemde Şeyma hanıma muayene oldum ikiside çok çok iyi ama Tolga hoca olmasaydı gamze hanimi tercih ederdim sanki daha samimi gibi geldi bana
salihainci Drya55 Gamze hanıma sordum Şeyma hanımın odası boştu, hastaneyle ilişkisini kesmiş. Hastaneden ayrıldı Tekkeköy devlet hastanesine gitti dedi Bu kadar biliyorum.
Drya55 [silindi] yok daha yapım aşamasında hastane arkadaş Tekkeköy devlet hastanesine gelmiş deyince bende bir sorim dedim bir yanlışlık var diye
salihainci [silindi] Sonuçta gitti ve benim şikayetim üzerine gitti Sağlık bakanlığına şikayet ettim kendisini haksız bulundu ve hastaneden gönderildi. Şuanda nerede olduğu Umurumda değil Cehennemin dibine gitmiştir inşallah