Nemregn 24 haftada covit sebebiyle verilen idari izne ayrıldım. İdari iznimde normal maaş aldım. 32 inci haftada idari iznim bitip işgöremez raporu almam lazım ama işgöremez raporu aldıktan sonra ki aylar normal maaşımı alabilecek miyim?
fenperest Nemregn tamami aliniyor. 37. Haftamdayim 23. Haftamda covidle erken izne ciktim. O tarihten itibaren maasimi alıyorum
Nemregn Esrabahar 32 den sonra maaşın ⅓ alınıyor sonrası doğumdan sonra falan diye birşeyler okudum ama anlamadım. O ne oluyor peki?
Nemregn Iambet evet idari izinler devam ediyor malum yeni varyantta çıktı ondan kolay kolay kaldırılacağını düşünmüyorum
Nemregn DamlaAli Basak1636 fenperest Esrabahar Peki benim idari iznim tam yarıyıl tatili başlayınca bitiyor.ben tatilde hiç rapor almayıp okul açılınca rapor alsam yani iki hafta sonra 34 haftamda iş göremez raporu alabilir miyim?
fenperest Nemregn alabilirsiniz tabi, dr unuz 34. Haftanizda olduguna dair size kagit versin onu idarenize teslim edin tamamdir.
Basak1636 Nemregn yaz tatilleri ve 15 tatil sayılmıyor diye biliyorum . Çalışabilir raporu Alman lazım 32. Haftada . Bu durumu idarene sormakta fayda var bence
Nemregn Basak1636 yaa ben de geçici süreliğine görevlendirmeyle müdür yardımcısıyım. Normalde 15 tatilde de çalışıyoruz ama bilemedim sormakta fayda var