Elika0 OzlemK34 mustela seti aldım canım. Deterjan omo bebek parfümsüz yumuşatıcı da yumoş sensitive bebek
papatya-123 OzlemK34 Deterjan e bebekten unibaby kokusuz çamaşır sabunu aldım. Şampuan almadım çünkü sadece suyla yıkıcam henüz şampuana ihtiyaçları yok
OzlemK34 Ben baya araltırdım minoris diye bir marka var mustela ile ikisi aradında kaldım minoris daha organık temiz ve konaklara iyi geliyor yazmışlar ama kararsızım
NiceNice OzlemK34 losyon ve şampuanını özellikle sebamed aldım ilk bebeğimde de onu kullandım ikinci bebeğimde de nasip olursa onu kullanacağım ☺️🤲
Yagmurbebek Mustela aldm. Duru granül aldm hem içerik temiz hem fiyatı daha uygun . Yumuşatıcı önerilmiyor kullanmayacağım
Ozlem2206 OzlemK34 ben abc bebek deterjanı aldım e bebekten şampuanda mustela ikisininde kokusu çok güzel yumuşatıcı kullanmıycam için unıbaby dalin yenidoğan deterjanları falan çok aşırı kötü kokuyordu o yüzden tercih etmedim
Hakiko Şampuan losyon mustela aldım gayet güzel, epttavm sitesinde dün denk geldim benim aldığım fiyattan daha uygundu orjinalliğini bilmiyorum almak isterseniz bakabilirsiniz
nevamm1 OzlemK34 şampuan ilk olarak johnson’s baby aldık ama yüzünde kafasında kızarıklık yaptık onu bıraktık mustela konak önleyici şampuana geçtik deterjan olarak Hacı Şakir granül Matik kullanıyorum memnunum bebek kıyafetlerinde çok leke oluyor.kan damlası özellikle çok dökülüyor yada kusuyor onun lekesi zor çıkmasına rağmen en düşük programda hasaslarda yıkıyorum leke kalmıyor.