Semraylmz 24. Haftadayız. Dün akşam 6 ya kadar hareketi çok net hissedebiliyodum. Dün o saatten beri ne yaptıysam tam hissedemedim. Böyle ufak bişey oluyo tekmemi anlamıyorum o da çok nadir oluyo zaten. 24+0 da bu kadar hareketsiz olması normal mi?
Gk-love Semraylmz bnde23+3 haftalığım ama herzmn hissedemiyorum.. çikolata yada yemek sonrası hareketleniyor
Hgemr Semraylmz bazı günler ben de hissedemeyip tedirgin oluyorum ama normal olduğu söyleniyor 😧 Çikolata yiyorum sola yatıp bekliyorum 😥
Zynpyt İki gün hareketsizliği normal karşılıyolar bebeğin nelere tepki weriyosa onu yap arabaya bin gez müzik aç şekerli nescafe iç yada çikolata ye benim bebeğim bu durumlarda tepki weriyo
Semraylmz Zynpyt pazartesi kontrolümüz var evham yapmak istemiyorum. Biraz olsun içimi rahatlattın. İnşallah 2 günü bulmaz :/
Zynpyt Korkma bende çok panik yapıyodum böle durumlarda ama bebeğin gerçekten tepki werdiğini durumlar war özellikle ben arabaya binice müzik açınca delirmiş gibi oynuyo
Semraylmz Yalnız değilmişim en azından :) Biraz daha bekliym madem. Olmazsa sağlık ocağına giderim kalp atışını dinlemeye