ElisaMom Yakinimizin bebegine At nalı böbrek teşhisi (anne karninda iki bobregin bitisik gelismesi ve ayrilmamasi) kondu. Basina boyle bir durum gelen var mi bebege ne gibi dezavantajları olucak, tedavisi yok
Aslanmom1 ElisaMom benim müdürümün o şekildeydi bir şeyi yoktu canım gayet sağlıklı bir adamdı yani. Doğuştan öyleymiş onun da sonradan öğrenmiş hatta 🤷🏼♀️ Sadece böbrek taşı problemi vs vardı sanırım
Temmuzannesii28 ElisaMom bende var sadece böbrek taşı olma olasılığı yüksek başka da bir şey yok içi rahat olsun
Aag06 Ayyy bende hoc duymadim hatta o kadar duymamisimki basligi bile at nali tipi börek diye okudum tarif istiyor sandim nasil bi borek diye meraktan girdim. Gecmis olsun canim insallah drzavantaji yoktur o bebis icin de saglikli omur diliyorumn🤲🏻
ElisaMom Aag06 Sağol canım çok şükür bebekte bir sıkıntı yok ama ilerleyen durumlarda olabilir mi diye merak ettim. Bence senin karnın acıkmış :))
ElisaMom Aslanmom1 Tabi anne karninda olabilen dogum anomalisi tecrubeli bir doktorsa kontrolde anormal durumu farkedip erken tanı teşhis koyuyor iste. Evet bobrek tasi olusabiliyormus bir tek onu biliyorum bende 🤷