krgcglnr Son bir haftadır hiç birşey yapasım yok halsizlik hat safhada bilmiyorum artık sebebi nedir yaşayan varmı ?
ElifGuven krgcglnr 32+1 im ben de öyleyim görenler ağırlaşmışsın diyor gerçekten de bedenim bana çok ağır gelmeye başladı sürekli yatmak istiyorum iştahtan bile kesildim 😔
umranozby krgcglnr hamilelikten canım 🎈 normalde evi temizlemek istiyorum ama hergun ertelemek istiyorum şimdi kalkıp yatak odasını silip süpüreceğim 🤤 ama hiç içimden gelmiyor içimde rahat etmiyor böyle sıcak bir taraftan ağırlastim baya 😨
krgcglnr ElifGuven ben henüz 7+2 yim ama çok halsizim acaba ilerde yatak döşek yatarmıyım diye düşünmüyor değilim çok fazla isteksizim umarım kötü etkilemez bebeğimi 🙏🏻
ElifGuven krgcglnr hımm daha çok küçük belki de daha yeni oluştuğu içindir ben o haftalarda iyiydim de son zamanlar çok kötüyüm 2 haftadır kıçım kalkmıyor 😂😂😂
ElifGuven krgcglnr bu arada kendini yormamakla beraber hareket etmen gerek hareketsiz kalmak pıhtı atmasına sebep oluyormuş dr um söylemişti ☺️
Slcnslcn krgcglnr cnm hamileliğin başında cok normal. Surekli uyku ve uyuşukluk hissi. Vucut bebeğe alışınca azalio. Ozellikle 2. Trimesterde rahatlıosun. Hamileligin balayisi diolarya gercekten doğru.
despina234 8.haftada halsizlik normal mi acaba 😣 iş yapıyorum ama kendimi zorlaya zorlaya. Eskiden sabahın köründe kalkıp işimi öğlen bitirirdim..
krgcglnr despina234 bende öyleydim bir haftadır baya salmak durumunda kaldım baş dönmesi mide bulantısı derken ay biraz daha uzanayım diyoruz
Tomrisinizi despina234 ben 3. Ayim bitene kadar uyudum 😉 ayakta uyuyacaktim nerdeyse oyle halsizlim uyku durumum vardi hormonlarin etkisiyle oluyormus vucut alistikca geciyor
hilaldmr Herşey güzel Allaha şükür , işlerimi kendim yapabiliyorum ama midem çatır çatır yaniyo artık dayanamıyorum bazen 😣sizlerinde yanıyor mu
Kubra41 krgcglnr Valla bizde 36+5 olduk al benden de o kadar bütün günüm yatarak geçiyor eskiden markete falan gitmek için bahane arardm şimdi ise gitmemek için bahaneler arıyorum bırak temizliği yemeği bile zar zor yapıyorum enerjim gitti resmen
umranozby krgcglnr şimdi bitirdim tertemiz oldu evin tek huzurlu yeri orası sanki orada yasamak istiyorum 😂