OzlemYu07 Esratpc03 hiç ilaç vS kullandın mı canım bende geçirdim dediğin gibi 2 adet dönemi bitince hamile kaldım dün keseyi gördük kalp atışı için de 2 hafta sonraya verdi bu iş sabır işi beklemek lazım dedi cok korkuyorum
minikkoalammm kubra3891 13 gün oldu canım doğum yapalı boş gebelik çok nadir tekrarlayan birşey kürtajdan snra hamile kaldığmı öğrendiğimde 3 doktora sordum tekrarlama olasılığı ne dir diye 3 ü de %1 ihtimal demişti
kubra3891 OzlemYu07 sadece tekrar hamile kaldığında ben aspirin başlamayı uygun görürüm dedi bunu özelde araştırmak çok maliyetli devlet hastaneleri de 2 düşük olmadan araştırmaz dedi
OzlemYu07 kubra3891 anladım canım onu da kalp atışını duyunca vermeye başlıyor heralde benim eltime öyle yapmıştı
kubra3891 Esratpc03 çok teşekkür ederim ne kadar mutlu ettiniz beni çok istemiştim nasip olmadı inşallah en kısa sürede olur sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
kubra3891 OzlemYu07 imkanın varsa bi doktor daha görüşü almamı tavsiye ederim ama çok şükür şuan hamilesin ve güzel şeyler düşün bence
kubra3891 OzlemYu07 güzel haberlerini bekliyoruz 2 hafta çok uzun bi zaman değil inşallah bol bol dinlen bu vakitte