EmineTerxi 24+2 oldum rahim ağzım daralmış doktor erken doğum diyo bende işte tamda bundan korkuyordum siz kaçıncı haftalardasiniz erken doğum yapan var mı
zzeliizz EmineTerxi 21+4um bnde . 19. Haftada serklaj yapıldı. Hem 2 cm aciklik hem rahim ağzı yetmezliği varmış. Doğuma kadar raporluymm. Yatarak geçirecegiz bu sureci
twinsmommmm EmineTerxi 30+1 🙏🏻 Benım de erken dogum olucak sezeryan ile. Doktorum 34leri gorelım korkma dedı. Raporluyum yatıyorum 🤗
EmineTerxi nurunhayali bende bi 28 haftayı görsem canim çalıştığım için yatamıyorum çok korkuyorum 26 haftalikken dedi doktor tek bebeği aldım ama zor yaşayacak dedi onun için yatin dinlenin dedi ama calisoyorum insallh sağlıkla doğarlar canim cinsiyetleri be peki
zzeliizz nurunhayali doktorumuz 28den sonrasını sıkıntı etme ilk hedef 28 ondan sonrasi kolay demişti. 1 ay daha giderse senin çok iyi olur inşallah
EmineTerxi K_k1905 ikiz bebeklere normal yapabilirim diyen doktor daha ilk defa duydum nerde yaşıyorsun canim insqllh sağlıkla kucağına alirsin
Cybill 10+2 deyiz, şu an gribim , bir kanama odağım var , ilaçlar işe yarıyor 12. Haftayı sabırsızlıkla bekliyorum
EmineTerxi twinsmommmm bende çalışıyorum müdürüm şubatın 1 rine kadar idare et yerine birini bulalım dedi benimde yatmam lazım normalde
zzeliizz EmineTerxi inşallah canım inşallah. Yani operasyon olarak zor değil aslında . Ama acil oldu benimki. Sabah işe gittim akşam ameliyathanede buldum kendimi kötüydü . Hiç beklemiyordum çünkü herşey çok güzel gidiyordu. Ağrı sızı kanama bulantı hiç bı şikayetim yoktu.
EmineTerxi nurunhayali ya benimde ikisi kız canim işte şartlar el vermiyor bende çok istiyorum ama zaten şubat 1 de izine ayrılıyorum canim 4 ay doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra iki ay doktorum martin 15 ne kadar sabır edicez dedi
zzeliizz Gncaplt yo kontrolde değil. Sabah uyandığımda kahverengi leke vardı. Takip ettim devam etmedi ben de işe gittim. Ordada takıp ettim yine bişey yoktu içim rahat etmedi kalktm acile gittim acilde kendi doktorumu aradılar o da çıktı geldi polikliniği açtırdı pazar akşamı. Üstten bakınca belli olmuyordu ama alttan bakınca fark etti. Perinatolog görmeli dedi ve fakülteye sevk edip ameliyathaneyi doktoru ayarladı pazar aksam 9 10 gibi ameliyatla alindim
mor_menekse1 EmineTerxi kızlar bebeklerinizin haftası bir mi gerden gelen var mı bizde 28+2 olduk cok şükür gerilik var korkutuyor beni inşAllah zamnında Saglıkla gelsinler 🤗
Gncaplt zzeliizz Allah yardımcınız olsun şimdi nasılsınız öncesinde agır bişeyler falan kaldırdınızmı yada çokmu yoruldunuz bende 18. Haftadaym 2.gebeligim ama hep tedirginim yani
zzeliizz Gncaplt yo bu ağır kaldırmak çok yorulmak gibi bişeye bağlı değilmiş. Rahim ağzı yetmezliği olanlarda bir günde ağrısız sancısız kanamasiz açılma olurmuş ve farkedilmezse hızla açılma ilerleyip doğum başlatmış. Allah’tan doktorumuz erken fark etti zamanında müdahale edildi şuan yatıyorum. Doğuma kadar raporluyum. Tuvalet ve yemeğe kalkıyorum ufak tefek kendimi yormadan yemek falan yapıyorum ama temizlik gibi ağır eğilip kalkma gerektiren işleri annem eşim yapıyolar. Ameliyat sonrası ağrım da olmadı çok şükür ama yatmakmis bu işin çözümü öyle dendi. Bundan sonraki gebeliklerde 12 13. Haftalarda dikiş atılması lazımmış.Hamile olmadan da atilmiyo dikiş bu arada.