busra2253 Evet kızlar umarım giden vardır bilgi rica edeceğim nasıldı gidilir mi özele para vermek istemiyorum bunun için
Tubikkkk busra2253 eğer perinatalojiden randevu bulabilirseniz gayet güzel ben de oraya gittim hatta özele gittim özel de böbrekte genişleme var dediler tesadüf ordan randevu bulabildim gittim neredeyse bir saat baktılar gayet iyi bişeyi yok dediler ben memnun kaldım zaten cuma günü de orda doğum yapıcam ☺️
Eda-1997 busra2253 bende orda yaptırdım iyi ki orayı seçmişim ilgi alaka mükemmeldi 1 saat sürdü hemen hemen kesinlikle tavsiye ederim 🥰
Lavinia21 busra2253 bende geçen ay orda yaptırdım, çok ilgililer. önce kadın doğuma muayene olup ordan detaylı için kayıt açtırmanız lazım doktora
Fadime60 Ben ekimde gittim kadın doğm muayenesi olunca odadayken yeşil alan vardoktorun bilgisayarında kayıt açtırıyorsun sonra perinatoloji randevualıyorasun çok ayrıntılı baktılar doçent uzman asistan hepsi bakıyor
asellmom Tubikkkk cuma günü doğum yaptıktan sonra doğum hikayenizi yazarsanız çok memnun olurum memnun kaldınızmı ilgi alaka nasıldı vs diye . Bende cuma günü saat 2de kadın doğum polikinliği nde olucam kontrol için 😊
Papatyaytt Tubikkkk benmde kuzenim daha yeni sezeryan oldu o hastanede ve aşırı memnun kaldı asla ozelle farkı yok boşa para vermeyin dedi sende ins iyi insanlara denk gelirsin de güzel geçer doğumun canm bende üç ay sonra ins orda düşünüyorum bakalım
Papatyaytt busra2253 canm aynennn bende gittim oraya çok memenin kaldim ilk kadın doğumdan şöyle randevu al MHRS uygulamasını indir talep oluştur onlar açık yer olunca hemen mesaj atıyorlar alırsın sirani ordanda sana perinatolojiye yeşil alan olusturucaklat ve o şekilde gidiceksin boşa sakın özele para verme hemde çok güzel ilhilendiler
Tubikkkk busra2253 doktorlarım hep karışıktı açıkçası kime denk geldilysem ona gittim zaten tutturmak zor
Tubikkkk asellmom cuma günü olacak doğumum hayırlısıyla atlatayım tabi paylaşırım ☺️ Yarın öğleden sonra yatışım olacak inşallah
Tubikkkk Papatyaytt şimdi odama yerleştim ama şansıma iki kişilik oda keşke cam kenarı olsa da m azından sıkılmam demiştim oda olmadı biraz daralacak gibi oluyorum ama dişimizi sıkıcwz mecbur
Tubikkkk Anne3434_ evet ben şimdi Odama yerleştim yarın da doğuma alacaklar yalnız saatinizi geciktirmeyin 4 den sonra almıyorlar bilginiz olsun