Ekilemradahuc Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 9 haftalık hamileyim hiç bulantı kusmam olmuyo sadece tiksinti yaşıyorum ve bi kaç arkadaşım erkek bebek çok fazla bulantı yapmaz kız bebek çok yapar dedi bu doğru mu?
litfenama Ekilemradahuc annem ve ablamda hiç bulantı olmamış. İkisi de kız tabi :) bende de hiç olmadı. Ben henüz öğrenmedim ama ilgisi olduğunu zannetmiyorum. Çünkü iki arkadaşımın çok fazla bulantısı oldu. İlaçlarla zar zor duruldu ama ikisi de erkek oldu.
bebekgeliyoo Ekilemradahuc merhaba, 22. Haftadayım kız bebek bekliyorum hiç bulantım olmadı, sadece bazen yiyecek görünce kokusunu duyunca tiksiniyordum tavuk balık yumurta vs. Cinsiyetle bulantının bi alakası olduğuna inanmıyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
KonuMankeni Ekilemradahuc yok canım ya.. benim bi kaç gün midem bulandı, hiç kusmadım.. gerçekten çok şükür ilk zamanlarım çok güzel geçti hiç kilo vermedim 😅 ama şimdi 24 haftalığız, bir kızım olacak 🥰
zynpada Ekilemradahuc hiç alakası yok canım, annem bana hamileyken hamile olduğumu bile bilmedim, bir kere kusmadım der hep, abimde de tam tersiymiş adım başı kusarmış. Benim oğlum olacak ama hiç kusma nedir bilmedim.
Cansurts Ekilemradahuc Bence de hiç alakası yok oğlum olacak 33+3 haftalık hamileyim hiç mide bulantısı tiksinme yaşamadım ☺️ Kişiden kişiye değişiyor bence 🥰
Ebbelif 13 haftalığım 3 aydır mide bulantısından 1 gram kilo almamışım Dün kontrole gittik %90 erkek bir sonraki kontrolde daha net gözükür dedi Bende bu söylentiler doğruysa kızım olur fln diyodum bakalım ne olcak şansımıza 🙂
Elifkzlcn Ekilemradahuc İlk oğlum ve ikinci oğlumda 3 4 ay mutfağa giremedim hele 2. De hiç bir şey yiyemedim 5 aydan sonra biraz toparlamistim şuan 3,5 aylık hamileyim doktor erkeğe benzetti yine birisi söylemese hamile olduğumu anlamayacagim o derece belirti yok
Gzmmmmmm11 Ekilemradahuc valla benim oğlum olacak ben deli gibi sabah akşam gece kusuyordum bence çok alakası yok
charlottececi Ekilemradahuc genelde aileden geciyor boyle seyler. Annende nasilsa sende de oyle oluyo. Annem 2 kiz hamileliginde de 4-5 ay surekli kusmus. Ablam 2 erkek dogurdu onda da ayniydi hatta 2. De 30. Haftada bile hala kusuyodu. Ben ikizlere hamileyim surekli midem bulanıyor tiksiniyorum ama cinsiyetleri bilmiyorum 😄
AnnelikHayali Ekilemradahuc ilk oğlumda senin gibiydim. Kustuğumu hatırlamam. Az bir bulantı ve tiksinme yaşadım. İkinci oğluma hamileyim. Bunda ilk üç ay bulantı ve istifradan mahvoldum.
hepoyleolurzaten Ekilemradahuc Oğluma hamileyken 16.haftama kadar bulantı yaşadım özellikle 12.haftama kadar su bile içsem kusuyordum. Bulantının kilo almanın aşermenin pek cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum 🤗
Burcubuket Ekilemradahuc malesef öle bişe yok kişiye göre degilir 18 haftalık benimde erkek bebek ama mahvoldum kusmaktan mide ekşimesinden daha hala arada kusuyorum
MehmetDeniz Ekilemradahuc sanmıyorum kızım da beş aya kadar kusmustum. Şimdi oğluma hamileyim neredeyse yedi aylık hala kusuyorum bulantım oluyo sabahları. Bı de kızımda kesinlikle bisyden tiksinmemistim ama oğlumda görünce kustugum çok şey oluyo…