Seeda Merhaba arkadaşlar bebeğiniz olduğunda mutlaka birşeyler dağıtmayı düşünüyoruz hepimiz. Süslemeler, magnetler, şekerler hepsi ıvırzıvır şeyler. Hiç bir işe de yaramıyorlar ben genelde atıyorum şahsen kullanmıyorum hiç birini. Ama hem hediye olarak hemde doğaya katkıda bulunmak için ağaç fidanı dağıtmanızı öneriyorum. Hem bebeğinizin adına yüzlerlerce ağaç dikilmiş olucak bence muhteşem birşeye vesile olmuş olucaksınız. Fidanları kendiniz de alabilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz tema vakfının bununla ilgili çalışması var. Ordan da bilgi alabilirsiniz. Yapacak olan annelerimize şimdiden teşkr ediyorum. İnşlh hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız. İyi günler diliyorum. 💜🌴🌲🌳❤️ Doğa ya sahip çıkalım. Bir fidan da biz dikelim. 🌺
Mucizem27 eşimin yakın arkadaşı bebekleri doğduğunda bu şekilde bağışta bulundular gereksiz yere hediyelik falan dağıtmadılar. Çok hoş bi düşünce bende yapmak istiyorum ama yakınmızda yapan olunca taklit etmiş gibi olurmuyum diye düşünüyorum.
Seeda Mucizem27 keşke herkes böyle birşeyi taklit etse de doğamıza çok daha fazla ağaç dikilse 🙏🏻☺️ Lütfen öyle düşünmeyin
Seeda Hatice3 tema vakfının instagram sayfasında görmüştüm ben. Sizde ordan bakalıbilirisiz. İnternet sitesine de bakabilirisiz. 🙏🏻💜
Hatice3 Seeda tamam teşekkür ederim 😊🙏🏻 İyi fikir oldu gerçekten bende doktorumuz için doğumdan sonra hediye olarak adına fidan diktirmek istiyordum pahalı çiçekler almaktansa böyle birşey daha anlamlı