Nurrrtkn42 Kızlar selam aranızda egzersiz yapanlar var mı ve ne zaman başladınız egzersizlerin Doğumu kolaylaştırdığı falan da söyleniyor 16 cı haftadayım ne tür egzersiz yapabilirim
mervebuglemtkn Nurrrtkn42 Instagram da Melikeyoga var ona bakabilirsin hafta hafta ne yapılması gerek videolu paylaşmış kolay doğum için
Cks Nurrrtkn42 yürüyüş ve hamile pilatesi yapıyorum. 20.haftadayım.kendimi çok iyi hissediyorum. Tavsiye ederim 😇
Lk34_ Nurrrtkn42 doktoruna sordunmu canım ben uc ay düşük tehlikesi geçirdim çalışan bir anneyim ama değil egzersiz yolda yürürken bile ayağımı yavaş kaldırıyorum 😊😊🤰
Cks Gozzy online özel ders olarak yapıyorum. Böylece ağrı olmasını ve ters hareket yapmamın önüne geçiyorum.
Nurrrtkn42 Lk34_ düşük riskim yoktu canım bu hafta kontrole gidicem o zaman sorucam ama şimdiden araştırmaya başladım 🥰
Ebbelif Haftadayım kabus gibi bir 3 ay geçirdim Normalde niyetim spor yapıp videoya çekip bir ebe olarak gebelere örnek olmaktı 😄 olmadı 😄 Her gün yürüyorum ama hiç bütün gün evde durmuyorum zaten işe de gidiyorum kendimi iyi hissettiğim bir zaman başlayacağım inşallah 🙂 Youtube ta gebe egzersizleri var ordan faydalanabilirsin ☺️