Defne2018 hly_3001 erol nadi diyorum çünki bayanlar ilgili degiller ben ilk başlarda dilara hanıma gidiyordum o aktıpa geçti burcu hanıma gidiyoru m oda ilgili degil iki sn bakıyo sonra çıkıyorum pekde bişi anlamıyorum zaten 2 ay kaldı degiştirmedim bi arkadaşımda esraya gidiyodu oda aynı demişti ilgişi degil falan diye erkek dr yeni geldi hastanede bi bayan ona gidiyorum çok ilgili demişti bana
hly_3001 Anladım tesekkur ederim de🙏🏻 ya ben de ayni sekilde Dilara hanim a gidiyorduk ta ki aktipa gecene kadar . sonrasinda mecbur esra ya gittim . 39. Haftaya giricem artik bilemedim ne yapsam ya
Defne2018 hly_3001 bi hafta kalmış canım degiştirmene gerek yokki memnun değilsen bi kere gir erol bey e
hly_3001 Evet haklisin , erol beyi de cevrede bi iki kisi söyleyince şaştım napcagimi ben de , olmazsa devam ederim artik esra hanima son demler zaten dediğin gibi , cok tesekkur ederim 😇
kucukmucize12 ikramomm merhaba Bülent beyi çok duydum nerede yeri acaba biz de oraya tayin olacağız da siz onun hastası mısınız acaba biraz bilgi verir misiniz
ikramomm kucukmucize12 yok ben Bülent beye gitmedim ona gidecektim ama ikili tarama için hem aktıp hem oraya uğraşmak istemedim o yüzden aktıpa gittim ama bir yakınım gidiyor ilgi alaka işini biliyor durumunuz varsa rahatlıkla gidebilirsiniz