SZN1701 Arkadaşlar Bursa’da doktor ve doğum ücretleri yazar mısınız? Hem kaliteli hem uygun bir yer önerebilir misiniz?
Falimdacikmadin SZN1701 Rabia Nizam a gidiyorum. FSM de özel muayenesi var. Çokta memnunum. Muayene ücreti 300 tl. Anlaşmalı olduğu hastaneler hayat, jimer ve medicana. Ocak zammı ile en düşük Doğum ücreti ise 8 bin. Normal Doğum yanlısı bir doktor.
Pnrkrb SZN1701 medicana da sadece dogum sigortasi yaptirmistim 5060 tl ye. Muayene ucreti 315 tl ama dogum sigortasindan dolayi indirim hakkim var 255 tl oduyorum muayene icin. Tabi bu eski fiyatlar su an 35.haftadayim yeni dogum ucreti nedir bilmiyorum
Kubrailkan Ben Anadolu hastanesi Merve olgun a gidiyorum. Yılbaşından önce 4bin tlydi. 4500 olur muhtemelen demişti 🥰
sedaozdemirr Kubrailkan Bende. Anadolu hastanesıne gıdıyorum.Muayene ucretı 230 du,degısme var mı acaba bılgınız var mı
Kubrailkan sedaozdemirr yarın gidicem ,en son geçen ay başı gitmiştim oyuzden bilgim yok ama gidince mutlaka yazarım 🥰
SZN1701 Pembe mavi de 9900 tl sağlıkçıya muaune 365 tl doktorumdan memnunum ama bu gelen 3. Zam 38. Haftamda değiştirsem mi bilmiyorum.. Ek olarak pcr testi ücreti var bana refakatçiye ve bir kişiye daha o ücrete dahil değil
Kubrailkan sedaozdemirr Merhaba bugün kontrole gittim ,üstte de denildiği gibi evet muayene 265 TL olmuş 🥰