Dilara0606 esratpl canim bence kilosu yerinde yani ben 2 250 doğmuşum bide 9 ay 10 gunluk doğmuşum ama gene kilom azmis yani annem hep der el kadar biseydin diye bence kuveze almazlar inşallah iyi gibi yani sonuc olarak biraz daha fazla olabilir ama iyi gene iyi düşün iyi olsun canim
minikbebegim19 Dilara0606 geçmiş olsun benim küçük yaşlardan beri böyle huzursuz bacak sendromum var ama hamilelikte arttı sanki ağlamaktan sıkıldım bacağımı istemsiz hareket ettirmekten sıkıldım gece ve yatarken oluyor sadece
alparslanin_annesi Dilara0606 ahahah hiç uyumayan ben evi topluyorum taşıyacağız tek başıma dolanıyorum 😂
alparslanin_annesi Dilara0606 evet canım taşınıliyor malesef 😅 Allahtan taşıyacağım ev iyi bu evdeki dogalgazin yanıyor hali bile oranın yanmıyor halinden soğuk bir gittik sıcak yeni de bina temiz insan en azından gaza gelebiliyor bu vasıtayla 😅
Dilara0606 minikbebegim19 benimde oyle canim hamile kalmadan oncede vardi simdi iyice arttı hic rahat edemiyorum ve bide romatizmam var oda berbat ediyo beni
Dilara0606 alparslanin_annesi senin adina sevindim canim keske bende hemen simdi gidebilsem bi saniye durmam aslinda ama sartlar el vermito buna ve bi 6 7 ay daha dayanmam gerekecek maaalesef 😔😔
alparslanin_annesi Dilara0606 hersey oluyor canım su akar yolunu bulur Rabbim gönlüne göre versin inşallah ☺ 4 aylık evliyim daha yeni geçtiğim evden taşınmak zorunda kaldım hayat ne getiriyor belli olmuyor malesef
Brlayayse Dilara0606 uyuyamayanlarda bir de ben varım saatlerdir kıvranıyorum artık yalancı sancılar mi oluyor anlamadım adet olacskmisim gbi kasık ve bel ağrım var bacak damarlarim sanki çekiliyor 😔
Haticehm Yanlız değilmisim 32 haftalık ikizlere hamileyim karniminnsag tarafında sertleşme oluyo nefes alamıyorum . Sabaha kadar oturuyorum . Erken doğum riskim var. Bebekler asagidaymis sürekli kendimi dinliyorum 🥺
Sdadmrbas Dilara0606 benimde sabah kontrolüm var hem ona stres yaptım doğum şekli karar verilcek. Ay kesik kesik uyudumm yetmedi 6 da tam uyandım karnım acıktı makarna ısıttım yedim 🤣 umarım 2 saat daha uyurum
1elifelif Dilara0606 bende öyleyim malesef hele birde çocuğunuz varsa gündüzde telafi edilemiyor o uykusuzluk. Zaten zor dalıyorum uykuya başka tarafa döneyim derken kaçıyo uykum hatta sinirim bozuluyor ağlıyorum 36.haftam dayım daha 1 ayım var sayılır napcam bilmiyorum ☹️
Dilara0606 1elifelif Allah hepimize kolaylik versin inşallah ben 21 haftaligim da mide bulantim var aimdi acaba neden ki geçmişti ne guzel😔🤦♀️